Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Huanito

Čitam ovih dana o ovom jadnom čovjeku Huanitu, koji je osuđen samo zbog toga što je uzgajao marihuanu da bi ih nje si proizveo lijek koji bi mu pomogao u liječenju njegove bolesti. Ili mu bar olakšala život sa tom bolesti.

Žalosno je to što se događa oko ovog Huanita u zadnje vrijeme. Da naše vrlo pravosuđe njega osuđuje na zatvorsku kaznu, samo zato što je želio da uzgoji stabljiku marihuane za svoje potrebe i da si iz nje pripravi lijek za svoju bolest. Da se naše vrlo pravosuđe tako iživljava nad tim jadnim čovjekom. Dok oni pravi krivci koji prodaju svakakve narkotike i tim načinom ubijaju svoje kupce, hodaju slobodno ovom našom vrlom državom i dalje svojim poslom ubijaju naše sugrađane raznih dobi.

Ovo je još jedan znak koliko je naše vrlo pravosuđe propalo i da svojim djelovanjem više nije zavrijedilo da se naziva pravosuđem. I da uopće djeluje. A da o zakonima ne pišem, jer i ono je skroz na skroz više na strani kriminala nego na strani nevinih ljudi. Kao i samo pravosuđe. Totalno je naše zakonodavstvo i pravosuđe propalo i od strane nekih pojedinaca i takozvanih organizacija dovedeno u službu kriminala, a ne u službu nevinih i običnih građana.

Sve ovo pokazuje da smo propali i kao država. Da više ne možemo nazivati pravna država, pa čak ni banana država. Jer da postoji imalo morala i etike i inih stvari u ovoj državi, ovakve stvari ne bi se događale. Ova naša vrla država više nije zavrijedila ni da se zove državom. Znam da ove moje riječi se mnogima ne će svidjeti. I ako im se ne sviđa, neka se kane ikakvih komentara na ovaj post, jer uzalud im trud svirači. Jer ja ostajem pri ovim riječima i ne odustajem od njih ni milimetar.

Pružam podršku Huanitu da izdrži ove muke, jer nije zaslužio da mu se događaju ove stvari. A i pružam podršku svima onima koji su za legalizaciju marihuane, jer nakon svih ovakvih događaja postajem pobornik legalizacije marihuane. A i njezinog korištenja. Jer vjerujem svim onim stručnjacima da marihuana je korisna u liječenju. I da je zbog pojedinaca i organizacija njezina reputacija uništena. Nepravedno uništena i dovedena u pitanje.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 26.01.2019. u 20:22 sati.