Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ararcalec

Marketing

Sex u autu najbolje poze - Lijepe djevojke

SEKS U AUTU: Ovo su najbolje poze










Click here: Sex u autu najbolje poze






U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo. Noge raširi i savije u kolenima, a ruke stavi iznad glave ili kao na slici. Sem fizičkog uzbuđenja, ona oseća i da se on brine o njoj. Ako vas strast obuzme kada se najmanje nadate, dok jurite na neku zabavu, te se žurno sklonite sa puta čim vam se ukaže prilika, onda uzbuđenje dobije i spontanost.



sex u autu najbolje poze

Za kormilom Iz misionarske poze, on neka se pridigne na koljena, nastavljajući penetrirati u vas. Posted in , Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Seks na javnom mestu, kao što smo već ranije napomenuli, može biti najbolji seks u vašem životu. Poza: na zadnjem sedištu automobila Sam naziv govori sve - ona leži, a muškarac leži na njoj.



sex u autu najbolje poze

Najbolje poze koje možete upotrebiti u automobilu - Poza 69 na stražnjem sjedalu.



sex u autu najbolje poze

Istraživanja pokazuju da se svaka druga osoba barem jednom seksala na otvorenom. Kako vrijeme više nije pogodno za aktivnosti u prirodi, AUTOmasutra nudi rješenje za one koji nemaju stan. AUTOmasutra nudi razne pozicije za seks, ovisno o autu koji vam je na raspolaganju. Za pozu 'vaga' najbolje su limuzine poput Mercedesa međutim treba pripaziti gdje se parkira jer je takav auto lako uočljiv. Za pozu 'ljuljačka' pogodni su svi kabrioleti, no kako je već zima na pragu, preporučuje se ostaviti ovu pozu za proljeće ili spavaću sobu. Za pozu 'obrnutog jahača' dobri su Ford Kuga ili VW Tiguan. Muškarac se može ispružiti na stražnjem sjedalu, dok će žena imati dovoljno prostora za sjesti uspravno. Nažalost, zbog prebrzog tempa, mogla bi glavom koji put i udariti o krov auta. Poza 'zamka za zmiju' može se izvesti u Golfovima ili Audiju A3. S obzirom da ljubavnici nemaju previše prostora na raspolaganju, morat će cijelo vrijeme biti priljubljeni jedno uz drugo, no iz auta bi mogli izaći s modricama.



SEKSI POZE KAMASUTRA-SEX POSITIONS KAMASUTRA
POGLED S PROZORA Varijacija doggy stylea s tim da je žena naslonjena na prozor ili čak, izvedivo ljeti, viri kroz prozor baš kao pas zar ne? Zatim polagano skliznite niz zid, prigibajući se u struku — kao marioneta kojoj su popustili konci. Provesti previše vremena u zatvorenim a upaljenim kolima sa uključenim grejanjem povećava opasnost od trovanja ugljen — monoksidom. Dominiraj i preuzmi inicijativu — muškarci to vole. Ako je seks u automobilu unapred planiran, pripazite na to šta ćete obući. Prvo, ako koristite lubrikante, proverite da li koristite li one stopostotno bazirane na vodi, savetuje Herbenik. On stoji, ako je sto ili krevet nizak, može i da kleči. Za dodatni začin — u igru ubacite i mali vibrator za klitoris. Njezine noge na vašim ramenima će vam omogućiti odličan kut ulaska i duboku penetraciju.

[;10=:5 A@?A:5 A=0E5 2. 45>|Sexy cam live|Sex hrvacka]








Post je objavljen 22.01.2019. u 17:46 sati.