Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pozitivka

Marketing

Onako bezveze...Da sam ovdje radi ljubavi prema pisanju, napisala sam i više od nekoliko puta (nadam se da sam bila dovoljno dosadna oko toga), iako nemam ništa protiv upoznavanja preko interneta, nisam došla s nikakvom motivacijom za dublje i trajnije upoznavanje nekoga za prijateljstvo ili nešto više od toga, posebno zbog činjenice da su svi ovdje oko mene dosta stariji za moj ukus što me iznenadilo, moram priznati, ali nema veze, valjda su moji vršnjaci još zaokupljeni naslikavanjem pred ogledalom... Voljela bih da je više mlađih blogera. U ove 2 godine i nešto sitno dosta sam naučila o blogerima kroz komentare i napisane postove, netko bi rekao površno jer nije bilo pravog dopisivanja i razmjene više komentara, ali meni sasvim dovoljno zbog sadržaja komentara i onoga što se iz njih dalo iščitati, a mislim da sam imala dosta postova i na njih komentara da bi se dala barem neka sitnica iz njih o vama, pa na kraju i o meni, izvući. Zgrožavam se od masovnog dijeljenja podataka na društvenim mreža bez neke potrebe, a ima svega i svačega, od onih koji misle da su tolike face pa dijele još i svoju adresu do onih koji jedva čekaju da zloupotrijebe neki podatak koji je podijelila njihova meta, ali imam mala pitanja...

Znam vas pod nadimcima, ali me iz znatiželje zanima koje je vaše pravo ime (prezime ne treba, hvala) i otkuda ste? Kod nekih mi je to promaklo, pa eto tek da pitam, zašto ne... (ako ste iz Zagreba, koji kvart)

Za današnji mali "odmor" od svakodnevnih ne imalo bitnih tema inspirirao me pogled na fejs stranicu bloga i dosta lajkova od Ivane ove, Ivane one... (tolike Ivane, gdje ste?) Naime, i autorica bloga je Ivana, a tek da vam ne govorim od kuda dolazim, često spomenem onaj lijepi gradić Lijepe naše... Naravno, riječ je o Samoboru.

Upišite se slobodno, ako ništa drugo, barem da znamo da ovdje ima različitih ljudi, a različitost po bilo čemu je nešto što mene osobno jako veseli, predrasude ovdje nikada nisu dobrodošle, a za ono ostalo nakon toga lako ćemo... winkPost je objavljen 19.01.2019. u 11:24 sati.