Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Završilo je

Prolazi prvi tjedan u ovoj novoj godini. Božićno vrijeme je završilo. I u Varaždinu se sve polako sprema za idući advent i blagdan Božića. Nama katolicima je božićno vrijeme završilo, a onima koji slave ovaj blagdan po julianskom kalendaru danas je tek Božić. Te bih svim dobrom ljudima koji danas slave Božić želio: Sretan i Blagoslovljen Božić.

Danas sam konačno se odvažio da odem ponovo do inspekcije rada da se raspitam o mogućoj prijavi svog bivšeg poslodavca zbog tog otkaza kojeg sam dobio za vrijeme bolovanje. I dobio sam odgovor da u mojem slučaj poslodavac mi je mogao dati otkaz, jer nisam bio ozlijeđen. Jer samo ako sam ozlijeđen onda je poslodavac napravio krivo. Naravno poslodavac krivo je isto uradio ako je trudnici dao otkaz. A pošto kod mene nema ozlijede na radu, a i nisam trudnica, već samo imao tu bakteriju, na žalost po ovome je sve legitimno. Tako da sam nakon ovog ostao jadan. Jer osjećam se da sam prevaren i iskorišteni. I da se tako svi mogu ponašati. Jer to nije u redu, da me se tako odbaci kao prljava krpa, samo zato što sam negdje i nekako pokupio tu bakteriju. Koju nisam želio. I to je znak u kakvoj državi živimo.

Barem sam sretan što sam se riješio ove bakterije. I da se više sa njom ne moram hrvati. A moja potraga za novim poslom ide dalje. Mada moram priznati da sam u najgore vrijeme dobio otkaz, baš pred blagdane. Ali barem sam imao mirne blagdane od poslodavaca. A ja se nadam da ću sada uskoro naći neki novi posao. Samo treba ponovo biti uporan u slanju molbi.

Ne znam kako je kod vas, ali ovdje u Varaždinu danas pomalo leprša snijeg. Kao da nam želi ponovo prirediti zimske radosti. Pomalo se veselim tome, a opet ne toliko, jer će nam snijeg prirediti poteškoće. Ali što ćemo, takva je zima i sa time se moramo nekako nositi. Jer nakon nje dolazi ljepše vrijeme.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 07.01.2019. u 14:09 sati.