Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Nema više bakterije

Prva ovogodišnja lijepa vijest je da nemam više one bakterije. Bakterije koja mi je zagorčila život i koštala posla. Prije malo više od tjedan dana sam predao u bolnici na nekom odjelu uzorke stolice. I jučer konačno dobio nalaze koji su pokazali da sam očišćen od te bakterije. Te da nisam više zarazan. Što me je ugodno razveselilo, jer sada mogu lakše tražiti novi posao. Ali ipak ostaje mi gorčina nakon svega toga, jer sam izgubio ovaj zadnji prijašnji posao, koji sam još uvijek mogao raditi.

Gorčina će ipak ostati, a i životna lekcija. Nikad ne ću znati da li sam bio za ovaj posao ili ne. Jer prekratko sam radio na ovom poslu. A opet možda i sreće u svemu tome, jer tko zna kako bi sve to oko ovog posla završiti. Ali za prolivenim mlijekom se ne plače. I treba krenuti naprijed. U potragu za novim poslom. Za kojeg se nadam da će se brzo pronaći. Jer treba raditi.

A u međuvremenu uživam u čitanju jedne predivne knjige, za koju ste nadam se čuli. A radi se o „Oliveru Twist”. Knjiga o kojoj sam dosta čuo u svom životu. Ali ne sjećam se da li sam je ikad pročitao onako kako treba. Knjiga je predivna i govori o jadnom dječaku, kojem majka umire na porodu. A on bude smješten u dječji dom. Te poslan nakon nekog vremena na šegrtovanje nekom pogrebniku, od kojeg bježi u London. Gdje ga jedna banda lopova vrbuje među svoje članove. Ali i susreće dobre ljude koji mu pomažu da nekako preživi kritične trenutke. A kako završava, pročitajte u knjizi, jer ni još nisam do kraja je pročitao.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 04.01.2019. u 21:05 sati.