Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Nova godina

Hvala svima na novogodišnjim čestitkama. Nadam se da će i vama biti uspješna ova 2019. godina. I privatno, i poslovno, sa obilje zdravlja, ljubavi i sreće. Nadam se da ste preživjeli ovo novogodišnje slavlje i doček ove nove godine. Nakon čekanja da dođe ponoć i da vidim vatromet, a i trkače koji su krenuli u novu godinu trčanjem po prelijepom Varaždinu.

Već 41 godinu u Varaždinu točno u ponoć u novogodišnjoj noći kreće ili starta novogodišnja trka. I u kojoj sportaši, zaljubljenici u trčanje, na ovaj način dočekaju novu godinu i krenu u nju trčeći. Moram priznati da je ova trka postala lijepa tradicija u Varaždinu. I više ne mogu zamisliti doček nove godine ako ne vidim te uporne ljude koji vole utrkom utrčati u novu godinu. To mi je postalo nezamislivo, da kao promatrač i navijač zajedno sa njima ne uđem u novu godinu. I ti trkači su stvarno divni ljudi, koji vole sport i trčanje, a usput se neki od njih obuku u pomalo neobične kostime ili upotrijebe neki poseban detalj na svom tijelu za vrijeme utrke.

Ni ove godine nisam radio neke novogodišnje planove i odluka, a nemam ni velike želje za ovu godinu. Ponajprije zdravlja, da konačno preživim jednu godinu, a da ne moram veći dio vremena u njoj posjećivati doktore. Te da konačno pronađem neki posao na kojem ću ostati kroz cijelu godinu ili što duže. A ne kao prošle godine, da promijenim tri firma. Te da dovedem i svoj privatni život u red. Da ponovo se počnem baviti nekim hobijima koje sam zanemari, a i da konačno pronađem ljubav svog života. Jer teško je biti sam i prolaziti kroz život sam, bez voljene osobe, sa kojom možeš podijeliti svo dobro i loše.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 01.01.2019. u 19:08 sati.