Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Unatoč

Nadam se da ste lijepo proveli ove Božićne blagdane sa svojim bližnjima. Ja na žalost na kraju nisam otišao do svoje sestre i njezine obitelji. Jer smo svi na kraju bili bolesni. Nećakinje su dobile neki kašalj i temperaturu, ali su se nekako oporavile od toga. A za njima je krenula i sestra, i sad samo čekam da i šogor nešto dobije, pa da se svi izredaju. Tako je to u obitelji, kad jedan krene, onda se svi moraju izredati. A ja kako se još hrvam sa ovom bakterijom, nisam im želio još i sa njom komplicirati stvar. Mada mi doktori kažu da nisam zarazan za njih, ali opreza nikad dosta. Pa sam radije ostao kod kuće i odmarao se od svega.

I moram priznati, unatoč svemu, ipak sam uživao u miru od svega. I uživao u svojem goblenu, te knjizi Oliver Twist koju čitam i još nekim aktivnostima u kojima uživam. A i malo sam zafrkavao brata od šogora, koji se je glupirao preko popularnog fejsa sa nekim svojim glupostima. I moram priznati da mi je to baš prijalo. Mada bih bio sretan da sam bio sa svojim nećakinjama, ali ipak smo se čuli preko mobitela. A i čuo se nakon dugo vremena sa jednom dragom osobom, koja isto nije baš najboljeg zdravlja. A tko je uopće danas dobrog zdravlja?

A ovih dana me očekuje dosta obaveza koje moram obaviti. Opet moram obići nekog doktora, radi kontrole. Da se vidi je li još imam tu neku bakteriju ili ne. A da ne pišem o obilasku nekih javnih ustanova radi reguliranja novonastalog stanja nezaposlenosti. A da o ostalom ne pišem. I tako se opet moram navikavati na neke stvari, za koje sam se nadao da se ne će vratiti tako brzo. Ali kad je tako, onda se moram nastaviti nositi sa time. Ali kako je ta situacija došla, tako će i otići.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 27.12.2018. u 20:58 sati.