Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chyapassmingca

Marketing

Seks poze u autu - Stranica za upoznavanje

Kamasutra sex akrobacije i najbolje poze










Click here: Seks poze u autu






Misionarski položaj, jahačica i doggy style tri su najdraže poze muškarca. Foto-ilustracija: Profimedia Standardna misionarska poza Ova klasična poza mnogo je uzbudljivija kada ste u kolima.



seks poze u autu

Ali, ako ste novi u seksu na sedištu automobila, onda će vam ovih nekoliko saveta dobro doći. Električni orgazam Ona leži na stomaku, s nogama ispruženim i malo razmaknutim, rukama naslonjena na laktove. On potom prebaci svu težinu napred — kako bi erekcija bila jača i kako bi bolje dodirivao i klitoris dok se pomera.



seks poze u autu

Najbolje poze za seks u automobilu - Ali samo ako ne ulećeš u to očekujući previše… Seks u kolima je neudoban Ma koliko romantično i uzbudljivo zvučalo, činjenica je da je seks u automobilu neudoban , osim ako nemate privilegiju da vodite ljubav u luksuznoj limuzini. Uhvati je za noge za koje se pridržava.



seks poze u autu

Kada seks postane monoton vreme je za seksi igrice. Njima ćete spasiti ne samo vrelinu u krevetu, već i u vašoj vezi. Seks u autu jedna od najboljih opcija, prema tvrdnjama mnogih seksologa — adrenalin, opasnost, javno mesto i seks. Spoj svih okidača koji garantuju nezaboravan seks doživljaj. Ipak, i za to je potrebna veština. A mi vam u tekstu koji sledi otkrivamo upravo njih — mali trikovi za dobar seks u autu. Dobar seks u autu, pre svega će zavisiti od vašeg umeća i dobre koordinacije između volana, menjača i sedišta. Ako svemu dodamo i ograničen prostor za manevrisanje, postaje sasvim jasno zašto ne bi bilo na odmet da pročitate ono što smo spremili za vas. Seks poze Za seks u autu, kao najbolji položaj za seks savetuje se podvarijanta osnovne misionarske poze, odnosno — zadnja misionarska. On podrazumeva sledeće — zadnje sedište auta, partnerka na leđima sa visoko dignutim nogama tako da joj stopala dodiruju krov. Svoju poziciju nasluti sami.. Pomoć prijatelja — u autu ste! Suvozačko sedište najpraktičnije je iskoristiti tako da muškarac sedne i nagne ga što više unazad. U ovom položaju partnerka je ta koja je aktivna, a ravnotežu održava pridržavajući se za masku iza sebe ili pak za krov. Iako ga često viđamo u filmovima, oralni seks se ne preporučuje u kolima. Prvi razlog su nezgode do kojih može doći ako kola nalete na rupu, ležećeg policajca ili neku drugu izbočinu na putu. Epilog je bolan u svakom pogledu. Drugi razlog je dekoncentrisanje vozača, a na posledice toga nas redovno i svakodnevno upozoravaju nadležni organi u plavom. Naravno, ova upozorenja se odnose na kola u pokretu. Parkirani kraj puta, u šumarku ili nekom polju, bez brige uživajte u svim čarima oralnog seksa — nek se puši od zadovoljstva! VELIČINA je bitna Iako smo sasvim sigurni da se seks u autu može praktikovati u kom god automobilu koji posedujete, jedna anketa pokazala je da postoji razlika u kvalitetu seksa u zavisnosti od toga u kom se autu seksate prim. Na pitanje koji bi auto odabrali za seks, većina ispitanika se opredelila za BMW i Mercedes. Čak 45% njih je odbilo čak i da razmišlja o nekom prosečnom automobilu, a o krntijama i da ne govorimo. Naučnici su ovaj fenomen objasnili drugim fenomenom poznatim nam kao kompleks veličine. Oni smattraju da veličina automobila predstavlja kompenzaciju za nedostatak centimetara ili samopouzdanja i da su se za žestoke automobile odlučili uglavnom najveće šonje. Zašto ga ne odabrati?



SEX NA HAUBI
Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom... Ako ste ostali bez ideja ili benzina, poslužit će i prazan parking. Duboka penetracija dovodi do intenzivnog vaginalnog orgazma Modifikovana tehnika podešavanja i usklađivanja koitusa Par bi trebalo da počne u misionarskoj pozi. Naravno da ulogu igra i vrsta auta, ali na to sad ne možemo utjecati pa evo nekoliko općenitih savjeta i trikova: Položaj i sadržaj Ovo je nekoliko položaja koji seks u autu čine lakšim i zabavnijim. Ne može biti jasnije i jednostavnije. Neka vam ih partner detaljno proveri i ispipa. Ispruži noge ravno gore, držeći ih spojeno. Svojom snagom je pridržava i ona se oseća veoma sigurno dok njena sigurnost zavisi od njega. Obrnuta akcija Ona napravi sveću, a on klekne i uhvati je za noge i stavi ih na ramena. Ako je ekzibicionizam vaš đir, odaberite područje koje će vam odgovarati i mjesta na koja je inače zabranjen ulaz. Seks u kolima može biti neuredno iskustvo.

[Oglasi za posao|Žena traži muškarca|Glas slavonije oglasi umrlih]








Post je objavljen 22.12.2018. u 08:15 sati.