Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Odbačen kao krpa

Počinjem pisati ovaj tekst, a da još ne znam koje ću ime dati mu. Ali vjerujem da do kraja teksta ću smisliti neko ime. A što se posla tiče, da li je bio za mene ili ne, to je drugo pitanje. A i prekratko sam ga radio da bih se uvjerio da li je taj posao za mene ili ne. Ali glavna stvar je u tome da sam na žalost nekako i negdje pokupio tu neku kampilo bakteriju i ostao zaražen. I koja me je izgleda stajala ovog sadašnjeg posla. I to me jako ljuti.

Naravno, da sam obavijestio firmu o problemu koji me je zadesio i u čemu je problem. A oni umjesto da mi ponude neko drugo radno mjesto, gdje ne bih bio toliko zarazan za proizvodnju, daju mi otkaz. I odbacuju poput stare krpe, koja više nije za ništa. I to na žalost pokazuje svu narav naših poslodavaca, da radnik čim se razboli i zarazi nečime kao ja, odbaci ga kao staru krpu. I više ne mari za njega. A dosta ljudi sa kojima sam bio u kontaktu spomenuli su mi to da bi firma morala mi ponuditi neko drugo radno mjesto, dok se ne riješim te bakterije, pa me onda vratiti u taj pogon.
A ja se nadam da ću se brzo riješiti ove bakterije, jer ona mi dosta sada sužava mogućnost u dobivanju posla. Jer zbog nje ne mogu da šaljem molbe u firme koje se bave prehranom. Bilo da je proizvode ili prodaju. Tako da sam ostao u dosta nezavidnoj situaciji, koju ne znam kako ću riješiti. Ali vjerujem da će se ubrzo nešto pojaviti, sa nadom da će mi biti bolje.

Također ovih dana sam malo obilazio ove neke inspekcije ili što li su već bili da vidim da li bih kakvu prijavu mogao podnijeti, ali svi su se ogradili od toga. I kažu da im neko zdravstvo epidemiologiju ili što li već moraju javiti da poduzmu nešto. Naravno ako se pojavi veći broj zaraženih ili što li već. Što me dodatno baca u bananu, jer ne znam jesam li izolirani slučaj ili ima još zaraženih tom bakterijom. Jer navodno je to povlaštena informacija. I tako sam i od njih odbačeni. I onda ti nešto postigni u ovoj državi. Istina je i ta da nemam sto posto garancije da sam se zarazio sa tom bakterijom na poslu, jer moguće je i da sam je negdje drugdje nekako pokupio. Jer sve opcije su otvorene. Ali ostaje žalosno da sam od ove firme tako odbačeni, a i od nekih institucija. I to se nije smjelo dogoditi.

I na kraju sam ipak smislio ime za ovaj tekst. A koliko on odgovara tekstu procijenite sami. Isto tako se želim ispričati ako sam u ovom i ili u prijašnjem tekstu što krivo napisao, da mi oprostite. Jer od ovih silnih informacija koje sam dobio zadnjih tjedna i događaja koji su se dogodili više ne znam što je ispravno, a što dobro.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 20.12.2018. u 18:18 sati.