Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Ne će mi produžiti ugovor

Slažem se sa blogericom „Lastavica” da se ova bakterija od koje bolujem može dobiti na razne načine. Mada sam možda pisao da sam je na poslu dobio, ali ipak ni ostale opcije nisu za odbaciti. Jer mogao sam je negdje u trgovini dobiti kada sam koristio kolica koja je netko prije mene koristio i bio kliconoša, pa sam tim putem dobio tu bakteriju. A moguće je da sam dobio i preko hrane koja je unatoč što je bila termički obrađena ipak me mogla zaraziti, a moguće je i preko onog svog prijatelja mačka Garfilda dobio, a moguće i na poslu. Sve opcije su otvorene. I ne mogu prstom uprijeti na glavnog krivca da sam preko njega dobio tu bakterija. Jer sve su to špekulacije. Ali istina je da sam nekako negdje pokupio ovu bakteriju. I sa kojom se sada moram nosit i boriti. A i istina je da sam u dosta navrata i na poslu osjetio smrad mesa, što mi izaziva sumnju da je moguće bilo loše nešto sa tim mesom.

A kada sam javljao na početku bolovanju spomenuo sam da moram čekati neki nalaz stolice da se vidi u čemu je problem, na kraju su mi danas ipak javili iz firme da mi na žalost ne će produžiti ugovor, jer sam već drugi tjedan na bolovanju. Što me je naravno uznemirilo, jer koliko sam shvatio neke ljude kada sam pod na bolovanju ne smiju mi dati otkaz. Osim ako nije neki ozbiljan razlog. Ali to nije očigledno ih smetalo da mi jave da mi ne će produžiti ugovor jer sam toliko na bolovanju. A koliko sam shvatio doktore, po nekom zakonu o potrošačima dok sam zaražen ovom bakterijom ne smijem raditi u poduzeću koje se bavi prehranom. I tom sam se pokorio, jer nisam želio da im zarazim polovinu proizvodnje. I na taj način kako njima, tako i sebi nanesem neku štetu.

I tako sad moram tražiti neki novi posao, gdje ću moći raditi, unatoč što imam tu bakteriju i dok se je ne riješim. A to će biti teško, jer ako budući poslodavac sazna da imam tu bakteriju, vjerojatno ne će me zaposliti. A ionako imam problem sa pronalaskom posla zbog nekih drugih razloga. Tako da sam sada opet na početku, sa dodatnim problemom oko ove bakterije.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlost


Post je objavljen 15.12.2018. u 16:58 sati.