Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Čekanje nalaza

Nakon nekoliko dana mučenja sa proljevom, danas sam polako počeo dolaziti k sebi. I proljev me polako napušta i vraćam se u neku normalu. U ponedjeljak imam još neku kontrolu kod doktora, pa ću vidjeti što će biti dalje. Ali mislim da bih već idući tjedan mogao nazad na posao.

Možda sam imao neku crijevnu virozu, koju sam negdje nekako pokupio. I u srijedu je kulminirala. Doktor mi nije baš specifično rekao o čemu je riječ, ali moguće je da je bila samo obična crijevna viroza. A moguće je i nešto ozbiljnije, jer sam i dobio temperaturu, a i u nekoliko navrata povratio. Tako da me je natjerao da u četvrtak ujutro odnesem neki uzorak stolice na mikrobiologiju u bolnicu na nekakvu analizu. A jučer nalaz još nije bio gotov. I samo je komentirao da se valjda nešto razvija. Što nije baš ohrabrujuće. Jer ne bih trebao još da imam problema sa nekom bakterijom ili sličnom gamadi. Jer toga se je teško riješiti. A i sužava mi mogućnost rada nekih poslova. A da ne spominjem da je doktor nešto spominjao da se na piletini se je pojavila neka bakterija ili što li već. Jer nisam baš zapamtio ime toga što bi moglo biti.
Tako da osim što sam se mučio sa tim proljevom da ga se oslobodim, živim pomalo u nekom strahu da nisam nešto od toga pokupio. A moguće je da jesam. S obzirom gdje radim i što nam sve podvaljuju od hrane u trgovinama. Tako da sam čak počeo razmišljati da većim dijelom prijeđem u vegetarijance. Mada ni sa voćem i povrćem nije puno bolja situacija. Jer tko zna s kakvim sve pesticidima i inim zaštitnim sredstvima uzgajaju današnje povrće i voće.

Tako da zadnjih dana živim u iščekivanju tog nalaza, koji će mi možda obilježiti daljnji dio života. I unatoč tome nastojim ostati smiren i sačuvati smirenost. I sve to doživjeti kao samo jednu prepreku sa kojom se moram suočiti u životu. A i ne želim se prepustiti nekoj panici, jer to mi ne će donijeti dobra u životu. Treba sačuvati pozitivan stav u životu, unatoč problemima u životu. Jer ima ljudi koji su u goroj situaciji nego je.

Hvala svima koji ste mi u komentarima u prijašnjem postu pružili podršku i želju za bržim ozdravljenjem. I koji su me samo ohrabrili da što brže ozdravim. A što se goblena tiče kada ga završim, pokušat ću ga nekako fotkati i pokazati vam ga. Meni osobno, ova maca sa medom je predivan motiv. I nije mi žao što sam si ga nabavio i što ga radim. Nadam se da će se svidjeti mojim nećakinjama kojima je namijenjen.
Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...
Lijep pozdrave

Crna svjetlosti


Post je objavljen 08.12.2018. u 19:49 sati.