Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Ajoj bolovanju

I tako, nakon dva tjedna rada, ja završio na bolovanju. Sve je počelo još u nedjelju navečer, ali uspio se oporaviti do jutra i normalno išao na posao. Ali nakon svakog dana mi je bilo jako hladno ili slično. Ali do jutra sam se oporavio. Ali jučer me je konačno toliko primilo da sam morao javiti na posao da ne ću moći doći na posao jer mi je loše i da idem doktoru. Koji me je jučer poslao na bolovanje i naručio neku pretragu stolice, te dao neke tablete da mi pomognu sa tim proljevom koji me je uhvatio. Pretragu stolice je tražio zbog neke bakterije ili što li je već. A pošto radim u prehrambenoj industriji, moguće je da sam tamo nešto pokupi, a i da otkloni sumnju.

Tako da se zadnja dva dana mučim sa tim proljevom i povraćanjem. I pokušavam doći k sebi. Jer me je ovo stvarno uzdrmalo. Ali ne dam se, držim se i nastojim se nekako nositi sa time. Sa nadom da ću se uskoro oporaviti. Jer nisam od onih koji mogu biti dugo bez posla i toliko zatvoren u stanu. Ali barem ću se i malo odmoriti bolje za posao.

A u međuvremenu pokušavam uživati u radu goblena, koji me stvarno smiruje i pomaže mi da se opustim i na kratko malo zaboravim na brige. A i usput radeći goblen, pokušavam malo i razviti ovakav tim kreativnosti. A i biti kreativan, jer svaki goblen nije isti. I kod svakog možeš izmijeniti neki detalj. Jednostavno nemam riječi kojima bih opisao koliko je lijepo se baviti izradom goblena.

Danas ću biti kratak u ovom postu, jer kako to obično biva, opet imam problema sa inspiracijom. Pa vas više ne ću gnjaviti. Ugodan ostatak radnog tjedna svima želim.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrave

Crna svjetlost
i

Post je objavljen 06.12.2018. u 15:33 sati.