Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Uživanje u nedjelji

Evo došla je konačno i nedjelja, u kojoj stvarno uživam. I skoro veći dio dana sam prespavao. I nisam išao nigdje, osim samo u kratku nabavu. I vratio se kući da se odmaram. I što mi je stvarno trebalo. Ali ne žalim se, jer sretan sam da imam neki posao. I da ću zaraditi neku plaću. Kada radiš jedan ovakav posao onda počneš više cijeniti slobodno vrijeme. I uživati u njemu.

Već nekoliko tjedna radim jedan goblen sa motivom mace i mede. Koji je stvarno prelijepi. I ako si dam truda oko izrade, ispast će lijep goblen. I taj goblen, sa još jednim kojeg sam prije napravio, će ići za poklon mojim jedinim i najdražim nećakinjama. Da iz tako pokušam malo razveseliti. Na žalost ne će biti gotov do ovih blagdana Božića, ali ipak se nadam da će ih razveseliti kada im dam naknadno.

Sjedim za kompjuterom i razmišljam o čemu da još pišem. Nedjelja je pa nema baš nekih vijesti. Jedina je novost da j počeo advent u mojem gradu, a i u mnogim drugim gradovima. I nadam se da ću se uspjeti jedan dan prošetati tim adventom da vidim kako je uređen. Biti će ovo radni advent. Jer posao je ipak važniji. Nekako nemam dojam da je došlo i ovo vrijeme adventa. Jer zbog umora jednostavno mi se ne da ići šetati gradom. Još i po ovoj hladnoći.

Ali proći će i ovo blagdansko ludilo. Pa će nam vratiti normalno vrijeme. A time i šokovi kolilo smo potrošili ovih dana. Neki više neki manje. Ali kako smo potrošili, tako ćemo i morati vratiti potrošeno.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrave

Crna svjetlosti


Post je objavljen 02.12.2018. u 16:53 sati.