Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Preživio prvi tjedan

Evo preživio sam prvi radni tjedan na novom poslu. Posao jest fizički naporan i ponekad dosta monoton, ali ne žalim se. Sretan sam da radim. Sretan sam da sam dobio priliku da se pokušam dokazati na ovom poslu i u ovoj firmi. Jer ga shvaćam kao izazov. Kojeg moram pokušati savladati.

Kao i obično, prvi su dani najteži. Posebno mi je bio prvi dan najteži, jer sam sa velikim strahom došao na posao. Jer ovo je nova radna sredina, novi posao, nove kolege. Ali na kraju taj posao nije tako strašan kako neki pričaju. Ali ipak vrijedan da ga se radi. Ma koliko fizički težak bio. Naravno problemi postoje i javljali su se i bili su. Ali za sada se nekako savladavaju. I vjerujem da će se s vremenom savladati. Istina je da još puno toga moram naučiti i steći neku rutinu. Ali i to će se s vremenom popraviti.
A i već sam doživio i to da je jedna starija radnica dala otkaz. Ne znam razlog, ali nije važno. I koliko sam čuo od jednog radnika, i ovdje koliko god novih radnika došlo, toliko radnika i ode. Tako da nije ni čudo da muče muku sa radnicima u toj firmi.

Sa ovom firmom sam vodio rat oko zapošljavanja skoro desetak godina. I sada sam konačno shvatio zašto su mi konačno pružili priliku, ne mogu pronaći radnike, pa su valjda bili prisiljeni da mi ipak na kraju pruže priliku. Tako da ću si sada morati dati truda da me što duže zadrže i ne daju otkaz. Jer posao mi treba. Računi se sami ne će platiti, a da o ostalom ne pišem.

Ne zamjerite mi što ne spominjem ime ove firme. Naime, nisu mi platili propagandnu poruku. Pa na žalost ne mogu ih spominjati. A ne želim im raditi besplatnu reklamu i propagandu. Kolege na poslu su za sada dobri i ništa bolji ili lošiji od prijašnjih kolega. Ali s vremenom će se i tu sve pokazati koliko se kome može vjerovati.

Toliko od mene večeras, jer umoran sam i odoh polako na počinak.

Lijep pozdrave

Crna svjetlost


Post je objavljen 24.11.2018. u 20:33 sati.