Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Razgovori, gobleni, knjiga

Nakon onog razgovora za posao uspio sam se smiriti. Ali taj razgovor nisam zaboravio i ne ću zaboraviti. A i tog poslodavca. Kojem želim puno sreće sa budućim djelatnikom. A i taj sadašnji djelatnik izgleda ih napušta, jer je uvidio kakav je taj vrli poslodavac. Barem si ja tako tumačim, jer da ne trebaju novog radnika onda ga ne bi tražili. A što se tiče komentara u prijašnjem postu, svi ste na svoj način u pravu i u svakom komentaru ima neka istina sa kojom se slažem.

Istina je da je i na meni problem što u nekim firmama ne mogu dobiti posao. To priznajem. Dijelom zbog godina, dijelom zbog zdravlja. A i ja imam krivi pristup na nekim razgovorima. Ali kako mene procijene u prvim trenucima poslodavci, tako i ja njih mogu brzo procijeniti. Nakon toliko silnih obavljenih razgovora za posao, vjerojatno sam stekao i ja iskustvo da prepoznam poslodavca da li je vrijedan da sa njim imam kakvu poslovnu suradnju ili ne. Ne shvatite ovo kao neku samohvalu, jer i vi bi ste nakon toliko silnih obavljenih razgovora stekli to neko iskustvo.

Ali dosta o ovoj temi, jer život ide dalje. I dalje tražim posao. I već za ovaj tjedan imam nekoliko razgovora, pa se nadam da će se negdje zalomiti neki posao. Ali ono što želim pisati je o jednom starom, novom hobiju kojeg sam nakon nekoliko godina obnovio. A to je izrada goblena. I moram priznati da mi je nedostajao. I da ponovo uživam u njemu. Trenutno radim jedan goblen sa motivom nekog peseka, a čeka me već i idući goblen sa motivom jedne lijepe mace. I oba goblena razmišljam da poklonim svojim jedinim i najdražim nećakinjama. Ne znam da li će biti gotovi do ovog Božića, jer ih želim što ljepše napraviti. A i pitanje je da li ću ih uspjeti na vrijeme uokviriti.

Nakon jedno dva mjeseca sam isto počeo i da čitam jednu knjigu. Pod naslovom „Sluge palih Bogova”, autora Thomas H. Knight. Odličan krimi roman o serijskom ubojici i nekakvom Udruženju. A radi se o nekom serijskom ubojici koji ritualnim ubojstvima želi vratiti neke Bogove u život. Barem sam takav dojam stekao prema onome što sam pročitao. I jedva čekam da vidim da li je uspio u naumu. A i da li ga je policija uspjela uloviti na kraju. A da li su uspjeli, pokušat ću pisati u jednom od idućih postova, kada knjigu pročitam do kraja.

Toliko od mene večeras, jer umoran sam i odoh polako na počinak.

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 12.11.2018. u 18:27 sati.