Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Najljepši posjet

Jučer su me lijepo iznenadile moje jedine i najdraže nećakinje Jelena i Nikolina, sa svojim roditeljima, u posjeti. I barem nakratko mi uljepšale ove tužne dane. Naime, svake godine o blagdan Svih svetih dođu mi u posjetu i onda zajedno obiđemo groblje, gdje upale svijeće baki i djedu, te još nekoj rodbini.

Moram priznati da su lijepo narasle od zadnji puta. A i dobro su me izmučile sa svojom igrom i radošću kojom su zračile. Tako da sam tako umoran, da će mi trebati ostatak vikenda da dođem k sebi. I sad tek vidim koliko mi nedostaju i što nisam više sa njima. Jer uvijek nešto iskrsne da ne mogu k njima otići , a i one meni doći. Ti susreti sa njima mi puno znače i sad tek vidim koliko propuštam. Tako da ću si morati dati truda da ubuduće više idem k njima.

A da ne pišem da su mi donijele i dosta knjiga da pročitam. A i ja njima sam dao nekoliko, da imaju što pročitati. I nadam se da će uživati u njima. A i spremam još neko iznenađenje za njih. Koje će malo potrajati da im ga izradim. Ali o tome ne ću pisati. Da ne pokvarim iznenađenje.

Toliko od mene večeras, jer umoran sam i odoh polako na počinak.

Lijep pozdrav

Crna svjetlosti


Post je objavljen 03.11.2018. u 21:38 sati.