Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- … : Faljen Isus, Marija i Josip!! Lujo moj ja san svoje OBEĆANJE (zavjet) ispunija i PRIDVRAĆE babe JAKE je sada OČIŠĆENO i može se proć OKO KUĆE i DOĆI do VRATA!! Eto sad guštaj!! Bog!!
- A ma hvala ti imenjače ka bratu ti hvala! E drage su meni sve Ogorske Rađe. Sastavio sam rodoslovlje obitelji Rađa (pogledaj link na web župi). I došao da su Rađe nastale od Rajkovića. Znaš li o tome? Od srca p. Luka
- … : Dobija san STOTINU pohvala za tu malu gestu šta san ti to NAPRAVIJA!! A sad ću SLIKATI SVE ZAPUŠTENE KUĆE u RAĐA i JAVNO PROZVATI njihove VLASNIKE!! Ti to podrži, jer si ti ipak JAVNA osoba i tvoj GLAS se BOLJE ČUJE!! P.S. Jutros san pisa priču o tvome didu Majoru kako je završija u partizanima! To je na tvojoj jednoj OBJAVI!! Bog i SRITNO!!
- …: Ja san čuja ovu priču o tvom didu Majoru: Dida nije tija ići ni u USTAŠE ni u PARTIZANE!! Zašto?! Jer je ima veliko imanje (zato je i oženila tvoju babu Dotu!), obrađiva je zemlju i drži blago, bilo mu je dobro i nije tija ratovat (ka i u ovom našem Dom. ratu, njih MASU su izbjegavali MOBILIZACIJU!)!! Onda su ga ODBORNICI SVEZALI i odveli u Svilaju kod PARTIZANA (Prvi Partizanski Svilajski Odred) da ga ti partizani STRELJAJU!! Tu ga je prepoznao komandant te postrojbe NIKOLA POĆUČA u narodu poznat kao GARAČA i spasija mu ŽIVOT!! Bili su prija zajedno u nekoj postrojbi za vrime KRALJEVINE JUGE!! Taj Garača je bija Lički Srbin, poslin je živija u Splitu i bija dosta UTJECAJAN!! Njegov sin Mladen Poćuča je meni bija ŠEF Pomorske Ekipe u Pomgradu od 1988-2010, sve do svoje SMRTI!! A tvoj did nije bila u nikakvim DOMOBRANIMA!! Čovik koji mi je ovo priča je VRLO OZBILJAN i vjerujem da je ovo gori sve ISTINA!! AMEN!!
Svetom Juri zakletva je dana ne ostavljaj svojih Ogorana

Post je objavljen 31.10.2018. u 08:15 sati.