Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Popova muda

Na kraju sam uspio saznati ime one biljke sa fotografije u prošlom postu. I na žalost jedan do naziva im nije baš lijep, a zove se popova muda. Ako sam dobro shvatio pravo ime joj je bunika ili velebija. A narod je poznaje i kao popova muda.

Ali ipak postoji da sam možda pogriješio u shvaćanju teksta, pa se ispričavam. A ono što sam shvatio jest da je ta biljka vrlo otrovna i da se čak koristi u izradi jedne droge. Jer je bogata halucinogenim tvarima. Stoga sam se odluči da je idućih dana pokušam nekako uništiti, jer ne želim imati sa njom posla. A koliko ću uspjeti još ću vidjeti.

A za informaciju o imenu se moram zahvaliti prvo blogeru „gogoo” koji me je prvi uputio na to ime. Te članovima grupe vrtlara na Facebook-u. Koji su mi isto uputili na imena te biljke. Pa sam lakše se mogao informirati na Iinternetu o njoj.

A što se tiče fotografije iz prošlog posta, moram napomenuti da nije slikana da se prikazuje na nekim izložbama. Već toliko da mi pokuša poslužiti da preko Interneta otkrijem o kojoj je biljci riječ.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 21.10.2018. u 19:44 sati.