Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- P Luka, moje poštovanje! Hvaljen Isus i Marija. Zovem se ... I često mislim na Vas. Naime Vaš šalabahter za život, tj internetski oblik ostavio je na mene neizbrisiv dojam. U to vrijeme sam bila apsolvent i zbog nekih situacija u depresiji. Inače sam vjernik, praktični. No ti Vaši odgovori zabljesnuli su poput kometa, nešto prekrasno, kakav um, kakav duh!!! Toliko mi je to značilo. Na sve Ste imali odgovor! I to baš pravi. Onaj jedini ispravan. Pun Duha Svetoga.
No, ono što mene muči; ne morate odgovoriti, osobno je. Ipak pokušavam razumjeti Gospodina. Zašto Vam se dogodili to što se dogodilo?! Jeste li vi isusovački fra Danijele Hekić; zar je Gospodinu patnja najdraži oblik povezanosti s Njime, ili to daje najnajbližima?! Recite mi, molim Vas, zašto Vam se dogodila ta patnja?! Bolnica, Krapinske... pratila sam događanja, posjete... ali to trajno pitanje uvijek ostaje: zašto je Onaj Gore to dopustio?! Ili Ste imali "some sort of angreement" - neki dogovorčić?! Otišli Ste baš poput kometa; u zemlju patnje.
Hvala Vam ako odgovorite. Srdačan pozzz
- Draga … odgovor možeš vidjeti sutra - u nedjelju na: www.paterluka.blog.hr Od srca p. Luka
- Draga … odgovarajući na tvoju poruku pukušat ću sam sebi objasniti u vezi ove svoje RBK (raspetosti na bolesničkom krevetu). Pa znaš, stoji ti ona da je patnja privilegirani način povezanosti s Gospodinom za one koje ljubi. Da me izrazito ljubi zaključujem iz činjenice da me je obdario sa 'puno lipí stvari' (koje će biti obznanjene u 'punini vremena') Ha, a zašto patnja meni od Krísta Gospodina toliko ljubljena? Vjeruj po patnji sam Kristu bio najbliskiji (čak mi je Isusova majka, Gospa Sinjska progovoríla 'puno lipi stvari') Iz svega proizlazi da su ove godine raspetosti (RBK) vrlo uspjele za mene osobno i za Crkvu. Od srca p. Luka


Post je objavljen 23.09.2018. u 07:53 sati.