Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Otklonjene sumnje

Danas sam već puno bolje i vjerujem da će mi u idućih dana biti još bolje. Danas sam bio ponovo kod svoje doktorice. I koliko sam ju shvatio poslala me jučer na hitnu u bolnicu da otkloni sumnju na moguće probleme sa srcem i slično. I prema njezinim riječima, a i riječima doktora u bolnici, nemam problema sa srcem, to jest srčani infarkt, a ni sa plućima. Tako da je sa srcem i plućima sve u redu. Te sam sretan zbog svega toga. Valjda je sam se uzrujao zbog nekih stvari koje sam doživio prijašnjih dana. Pa sam tako reagirao jučer ujutro.

Da sam se zafrkavao sa zdravljem, ne bih jučer ujutro otišao prvo doktorici opće prakse i zamolio je za pomoć i savjet oko tog otežanog disanja i pritiska u grudima i glavi. I koja me je poslala u bolnicu na hitni prijam, da se otklone sumnja. Već bih ostao kod kuće i pokušao se drugačije smiriti. Ali kako mi je bilo ozbiljno, jer sam tako shvatio situaciju, otišao sam da potražim pomoć. I koja mi je pružena. I Bogu hvala nije ništa ozbiljno, jer sve je za sada dobro. I vjerujem da ću se kroz nekoliko dana vratiti u normalu.

Istina je da sam dobio neke lijekove i uputnicu za neku kontrolu kod doktora u bolnici. I već sutra idem nazad u bolnicu da ugovorim tu neku kontrolu, da i tako još otklonim još neke problema. Jer opreza nikad dosta. Ionako već nekoliko dana razmišljam o odlasku na tu neku kontrolu, pa mi je ovo dobar poticaj da to obavim. Tako da i ovako pokušam otkloniti u buduće neke potencijalne probleme.

Očigledno nekim ljudima se nije svidjelo to što sam jučer u svom postu malo pokušao da okrenem na vedru stranu. Znam da se sa zdravljem nije šaliti, ali ne može se stalno na sve turobno gledati. I kroz sve turobno prolaziti. Već se mora zadržati i vedrina. I sa njom se isto pokušati boriti protiv nekih bolesti i u nevolji dići i sa vedrinom nazad na noge. Naime, čekajući jučer na hitnoj u čekaonici, došla mi je na pamet ona neka knjiga u kojoj neki likovi čekaju Godoa. Nisam siguran za ime autora, a i knjige. Ali doslovce sam se osjećao kao oni likovi iz te knjige, samo u ovom slučaju su bili nalazi i rezultati nalaza. Kako nešto posebno nisam imao za raditi, razmišljao sam o knjigama i ta knjiga mi se je javila u mislima. Ako to nekog smeta to je njegov problem, a ne moj. Jer ako čovjek ne može malo vedrine uvesti u svoje misli za vrijeme nevolje, onda ne znam kako da se drugačije izvući iz depresive i u trenucima bolesti. Naravno uz lijekove i kontrole kod doktora.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 29.08.2018. u 18:51 sati.