Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

U iščekivanju Godoa

Danas sam dobar dio dana proveo na hitnom prijemu u bolnici i iščekivao Godoa. Ne šalim se, stvarno sam bio na hitnoj danas, jer mi je ujutro pozlilo i bilo mi je loše. Tako da sam morao otići najprije do doktorice opće prakse potražiti pomoć, koja me je poslala na hitnu da me pregledaju i da vide da li oni mogu pronaći neki uzrok tome zašto mi je pozlilo.

Naime, počelo je još jučer navečer kada sam počeo teško disati i imao čak vrtoglavicu i pritisak u glavi. Ali me je popustilo nakon što sam se malo odmorio na kauču. Ali kako sam opet si još nešto počeo raditi, opet me je uhvatilo teško disanje i pritisak u glavi. I tako još jednom. I konačno mi je to dosadilo i otišao spavati. Što mi je malo pomoglo.

Ali danas ujutro opet je sve počelo nakon nekih sat vremena od kada sam se probudio. I teško disao i imao neki pritisak u glavi i osjećao sam peckanje u bronhima valjda koje je išlo prema grlu, te još me je usput uhvatila neka slabost. I sve to me je popustilo nakon što sam se odmorio jedno 10 ii 15 minuta na kauču. I tako sam na rate si obavio neke sitne kućanske poslove koji su me iscrpili. I konačno mi je sve to dojadilo i otišao prvo svojoj doktorici opće prakse i koja je izmjerila tlak, koji je bio nešto niži neko obično, a puls oko 104. Te je napravila i EKG, iz kojeg nije ništa loše pokazao. Pa me je poslala na hitnu da provjere me malo bolje.

I tamo su mi napravili dva puta EKG i vadili krv i sve je bilo u granicama normale, ali tlak nešto bolji, a puls skočio na 108. I nalazi su pokazali da nemam srčani infarkt, a rendgen pluća nemam nikakvu emboliju. Tako da na kraju su mi rekli da je možda alergija na ambroziju i da neka odem na pregled pulmologi i još nekim doktorima. Tako da sam se lijepo proveo na hitnoj danas, da na kraju nisam saznao zašto mi je bilo tako loše jutros. Ali za vrijeme boravka tamo mi se je malo popravilo stanje. Ali su mi rekli da ako mi se pogorša ponovo da dođem. I što ću možda morati uraditi tijekom noći. Jer opet mi se je povratkom kući javlja ista stvar.

I tako sam danas iščekivao Godoa na hitnoj, i nisam ga dočekao. I morati ću ga ići tražiti i čekati u nekoj drugoj ambulanti. Sa nadom da će mi doći reći što nije u redu sa mnom. A sad vas napuštam, jer umoran sam. I odoh se odmoriti. Sa nadom da će sutra biti bolje.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 28.08.2018. u 21:28 sati.