Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Radije na vrt

Ni danas baš nemam neku inspiraciju za pisanje posta za danas. Ali pokušati ću nešto napisati. Špancir se dalje polako odvija. Ali malo ću ga zapustiti, jer moram se posvetiti i vrtu. Kojeg ovih dana i dalje moram zalijevati. I to mi je najveći posao na njemu ovih dana. Jer te paklene vrućine i dalje vladaju. Navodno za vikend bi nam došlo neko osvježenje. Koje jedva čekam, jer mi je ta vrućina postala stvarno dosadna.

Kada moram birati između Špancirfesta i vrta, radije ovih dana biram vrt. I rad na vrtu. Jer ipak, unatoč nevoljama koje donosi, donijeti neki rod. A i užitaj jednog dana kada ga dovedem u neki red. Ovaj vikend sam si nabavio još jednu predivnu sadnicu nekih crvenih srčeka. Srčeka koje su nekad krasila ovaj vrt. Pa mi je želja da ova srčeka i dalje imam. A ako bude novaca nabavit ću si i bijela, jer su mi i ona lijepa. A i dalje ću, kako bude novaca, polako nabavljati neke sadnice. Kako cvijeća, tako i voćaka i još nekih grmova. I tako pokušati obogatiti vrt sa biljem.

Ovih dana sam se ponovo malo bavio uređenjem ove stranice. Nisu baš neke promijene, tek dodavanje nekih sadržaja, na desnoj strani bloga. Uglavnom sam dodao neke linkove koje vode na neke profile na društvenim mrežama. Nadam se da će te ih pronaći i uspjeti ih otvoriti. A i nadam se da nisam pogriješio u stavljanju tih linkova. Samo mi je želja da malo obogatim sadržajem ovaj blog.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Post je objavljen 21.08.2018. u 17:40 sati.