Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Još malo o godišnjici

Hvala svima koji su mi izrazili lijepe čestitke povodom druge godišnjice ovog bloga. A i na riječima podrške. Uživao sam u ove dvije godine u pisanju postova za blog, mada je bilo i trenutaka kada sam pomišljao da odustane. Ali ipak sam nastavio. I u pisanju ovog bloga stekao neka dobra iskustva. Bilo je ponekad i teško pisati neke postove, jer sam morao da ih napišem. I kroz njih izraziti svoje osjećaje, a i iskustva. Iskustva koja sam želio podijeliti sa vama koji me čitate i pratite. Upoznao sam među vama i dobro ljude, kojima se želim zahvaliti na podršci. A o onim lošima, ne želim pisati.

Moram priznati da je i meni postalo pisanje ovog bloga dio mog života. I ne znam kako bih bez toga. Više ne mogu zamisliti život bez pisanje ovog bloga. A i čitanje vaših postova i blogova. Blogerska zajednica je predivno društvo i u kojem sam se našao. I moram priznati da nije mi žao što sam ušao u nju. Kao i u stvarnom životu ima dobrih i lijepih trenutaka, a ima i teških. I sa kojima se moramo nositi.

Znam da nisam ponekad pisao baš najbolje postove, ali se nadam da sam ipak uspio napisati neke dobre tekstove. Nadam se da ću s vremenom postati još bolji. Uvijek moramo težiti boljem. Ma koliko teško bilo. Život nikad nije lagan. A i pisanje postova za blog. Kako već napisao, razmišljam ponovo, po tko zna koji put o novom dizajnu. Ali i učenju o dizajnu, te fotografiji i sličnim aktivnostima. Na žalost, zadnjih godinu dana sam dosta zapustio fotografiju, koja je i dalje moja ljubav. Naime, kako mi je već dosadio taj stari foto aparat, odlučio sam se za nabavu novog, makar i polovnog, ali barem boljeg foto aparata. Ali do sada nikako da krenem u nabavku, zbog financija. I ta želja mi je samo poticaj da konačno trajnije riješim neka pitanja oko financija i posla. I za koja se nadam da ću uspjeti naći rješenje.

Naravno i pitanje vrta, jer mi je i taj hobi postao omiljeni. Jer lijepo je raditi na zemlji i sa zemljom, jer ma koliko muke tražilo od mene, ipak mi donosi neko veselja i nadu da ću si stvoriti komad raja na tom komadu zemlje, u kojem ću moći uživati jednog dana. A da ne pišem i o uživanju čitanja knjiga i romana.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 13.08.2018. u 16:45 sati.