Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Druga godišnjica

Skoro sam zaboravio ovih dana da imam jednu skromnu obljetnicu. Naime, na današnji dan sam ponovo postao bloger i otvorio ovaj blog, pod imenom „Crna svjetlost”. I eto već dvije godine sa vama uživam u pisanju i čitanju ovog bloga. Bilo je lijepih trenutaka pisanja ovog bloga, a bilo je i ružnih trenutaka. Ne znam što bih prije izdvojio u ovih dvije godine pisanja bloga. Naravno, samo pisanje bloga me je ispunjavalo kroz pisanje ovog bloga. I upoznao sam kroz ove dvije godine puno lijepih i dragih ljudi. Blogera, koji su isto zaljubljenici u pisanje bloga. A i u pisanu riječ, tu predivnu pisanu riječ. Koja puno toga zna izreći.

Bilo je i ružnih i teških trenutaka. Najteže mi je bilo pisati o smrti mojeg dragog i jedinog nećaka, koji je napustio ovaj svijet zbog zatrovanih jaja. To nedužno biće, je stradalo samo zato što je pojelo to zaraženo jaje. I ne prođe dan a da ga se ne sjetim. Jer bio je predivan dječak, koji je znao sve nas iznenaditi sa svojim malim životom u najljepšem mogućem smislu. Ali dosta o tome, jer rane su još svježe.

Da bilo je svakakvih događaja tijekom pisanja i vođenja ovog bloga. I dosta toga sam naučio i još uvijek učim. O mnogo čemu. Kako kroz pisanje i učenja da se kroz pisanje izrazim, tako i kroz čitanje svih vas blogera, koje pratim i nastojim pratiti. Na žalost, nisam vas stigao sve pratiti, i nadam se da će se to popraviti.

U međuvremenu sam počeo pisati još jedan blog, pod istim imenom, ali na jednom drugom servisu. I za kojeg se nadam da će napredovati. I da ću tamo steći isto jednu čitalačku publiku. Koja se je isto polako počela stvarati. Nadam se da je tako. I tamo pišem o sasvim drugim temama. Ponajviše o književnosti, jer nekako primjećujem da se postovi o knjigama i književnosti najviše čitaju. Barem statistika kaže.
A u budućnosti se nadam da ću se dalje razvijati kroz pisanje i da ću postati još bolji pisac postova za blog i bloger. Kako su neki primijetili, opet sam ovih dana malo promijenio dizajn bloga. A i ponovo ga pokušavam urediti. Jer želja mi je da se i u dizajnu bloga i sličnih stranica okušam i naučim nešto više o dizajnu. A koliko će biti uspjeha, pokazat će vrijeme.

Hvala svima vama koji me čitate i komentirate i koji mi kroz komentare ostavljate lijepu podršku. Nadam se da će se ovo naše prijateljstvo i dalje razvijati i napredovati.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Post je objavljen 11.08.2018. u 17:37 sati.