Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretica

Marketing

Osjećaji

Čestitke našim Vatrenima, osjećaji su prejaki, grop u grlu, sreća, divljenje... sve se to nekako miješa. Rascmoljia sam se kad je Luka dobio pehar, gledam ga i vidim onaj film gdje čuva koze i eto ga sad ostvarenih snova na vrhu svog svijeta! Lijepo je to, govori nam to da se može uspjeti sa puno rada, puno! Ok, treba napraviti i kompromise, ali, svugdje je tako, svi mi ponekad zgutamo ponos, prijeđemo preko nekih svojih uvjerenja zbog nekih, nama važnih ciljeva.

Dakle, sve je to bilo divno i krasno a ja uz ostale osjećaje i ljuta, bijesna! Ja nisam fan naše predsjednice, kao što nisam fan niti jednog političara, ali, ono danas kad je kiša počela padati i kad su se počeli pojavljivati kišobrani i kad su svi oni muški imali kišobrane iznad glave, da se niti jedan od njih nije sjetio da ustupi njoj, kao ženi, kišobran, ma, sramota! Sramota, sram ih bilo! To je i propust organizatora i naših iz pratnje, ok, ali i njih tamo kao muškaraca i kolega!

I, kao što su me naši dečki doživotno kupili kad su u velikom slavlju srušili onog fotografa pa su zaboravili na slavlje i brinuli se za njega i ispričavali se, tako su mi se ovi doživotno zgadili!

Post je objavljen 15.07.2018. u 22:31 sati.