Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomajuda

Marketing

To je ...

... to.

''ZAVRŠILA DRAMATIČNA SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA SDP-a Pred novinare izašao Rajko Ostojić: 'Postavili smo dijagnozu - neki članovi rade suprotno statutu!' ''

Sadašnji predsjednik SDP-a Bernardić je preživio i SDP nastavlja s njime. No, SDP kakav je postojao, više ne postoji. Vrijeme je za novu socijaldemokratsku i socijalističku stranku koja će uskoro imati jaki klub u Hrvatskom saboru. SDP-u sretno s Bernardićem u budućnosti.

P.S. U SDP sam ušao kao mladić. Pun ideala. Dao sam SDP-u puno, a od njega nisam tražio ništa. Doista. Puno njih se čudilo tome. No, čude se oni koji ne shvaćaju što to znači biti socijalist u duhu. Mislio sam da će moje razilaženje sa SDP-om biti teže, ali začudo neće biti tako teško. Da budem iskren do kraja ... U ovom trenutku osjećam olakšanje.

P.S. Kad je u pitanju Statut SDP-a ...

Kakav je bio odnos Bernardića, Komadine i Ostojića prema starom Statutu? A sad se pozivaju na Statut. Koji? Na onaj kako im odgovara. Jedno je sigurno. Povijest će ih pamtiti kao one koji su pokopali SDP kojeg je uspio spasiti i dovesti kao relevantni politički faktor u zemlji pokojni Račan.

Post je objavljen 03.07.2018. u 21:16 sati.