Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Osinje gnijezdo

Izgleda da sam prijašnjim postom dirnuo u osinje gnijezdo. A to mi nije bila namjera. Već samo sam želio da se osvrnem na one prave antifašiste koji su krenuli u borbu protiv fašizma. A što je nakon tog osnivanja pokreta otpora bilo sve bilo i sami znate. A kako je sve završilo i što je bilo u ostatku povijesti sami znate. I sami procijenite je li vrijedno bilo.

Na žalost, u komentarima se je razvila rasprava takva kakva i jeste. Na žalost ne u onom smjeru u kojem mi se ne sviđa. A vi sami procijenite kakva je bila. Na žalost, ima još ljudi koji će takav post izokrenuti u izraz svojih frustracija. Možda sam u krivu, možda ne, ali uvijek će biti tako. Možda će i nakon ovog biti raznih komentara na svačiji račun. A i na moj isto. Pa očekujem svašta i neočekivano. Ali dosta o tome.

Produženi je vikend. Nadam se da uživate u njemu koliko možete. Ja se nastojim odmoriti. Jer ako ću se stvarno s početkom idućeg mjeseca zaposliti tamo gdje se nadam da i hoću, onda se nakon toga ne ću tako puno odmarati. Jer je to ipak trgovina i u njoj se radi i petkom i svetkom. Te je pitanje kada ću se odmarati tako dugo.

Uživajte u produženom vikendu.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 23.06.2018. u 15:58 sati.