Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Popustilo, promjena

Na kraju su mi bolovi popustili i zadnja dva dana ih nemam. Tako da na kraju nisam išao doktorici. Ali ću otići prvom prilikom. Prije jedno mjesec dana sam bio na nekoj kontroli štitnjače, i usput sam pričao sa nekom njezinom zamjenom. I rekla je da su mogući takvi bolovi nakon operacije. Jer ipak je žuč izvađena. Ali ipak ću prvom prilikom otići k svojoj doktorici i savjetovati se sa njom, ukoliko se sve to nastavi. Inače uzeo sam do kraja mjeseca slobodne dane. Da se odmorim od sadašnjeg posla. I najvjerojatnije se ne ću vraćati u sadašnju firmu, te ću ići u drugu raditi. Ali sve je to još neslužbeno.

Naime, radim trenutno u skladištu metalske industrije, na zaprimanju gotovih proizvoda. I vjerojatno sam tamo pretjerao. A i prerano otišao raditi jedan takav težak posao. Pa sad valjda ispaštam. A radio sam sa stvarno teškim proizvodima. Znam, znam da nije dobro da mijenjam toliko poslove. Ali sada je u pitanju zdravlje. I ono je najvažnije. I nadam se da će mi u novoj firmi biti bolje. I da fizički mi neće biti težak. Jer radi se o trgovini prehrane i slične robe. A tamo je, mislim, najteža stvar gajba pive ili mineralne vode. Tako da ću pokušati ovako isto riješiti stvar.

Da prerano sam počeo nakon operacije raditi. Ali morao sam nazad na posao. Jer računi od režija se ne će platiti sami od sebe. A da o ostalim stvarima ne pišem. I sami znate kako je sa financijama. Ne moram vam pisati o tome. I svatko od nas se pokušava boriti sa time kako zna i umije. Nisam izbirljiv što se posla tiče i ne želim biti izbirljiv. Ali postoje trenuci u životu kada moraš napraviti promjene što se posla tiče. Ovih dana ponovo ozbiljno razmišljam o pokretanju posla. I da li bi se mi isplatilo ga pokretati. Ali i tome ću dobrano morati još razmisliti, jer nije lako voditi u današnje vrijeme i u ovakvoj propaloj državi jednu manju firmu. Ali o tom potom.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 20.06.2018. u 21:43 sati.