Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

Marketing

Svima koji me prate...

Dragi čitatelji, koji ste čitajući postove na blog.hr i nekim slučajem ili namjerom naletili na moj blog, vidim da ste dosta aktivni i dosta upućeni u moj "život". Drago mi je da vas zanima moja priča i da mogu sa svima podijeliti svoje snove. Naposljetku, blog se i zove "Moja priča, moji snovi".

Prvo bih svima htjela zahvaliti na brojnim komentarima u zadnje vrijeme i trudu da mi učinite život lakšim. Vidjela sam toliko divnih I inspirirajućih komentara, ali jednostavno nemam previše vremena odgovarati na svaki zasebno, pa bih se htjela osvrnuti na neke od njih. Mnogi su pisali da komunikacija rješava sve i da ću time postići možda bolji obiteljski sklad, ali na žalost nama komunikacije ne nedostaje. Mi komuniciramo, ponekad i previše, ali problem su igrice koje moj D.očito ne može prerasti. Jedan dan kaže jedno, drugi dan drugo. Jedan dan je muž za poželjeti, drugi dan je katastrofa. Tako da, na žalost, komunikacija kod nas nije baš pokazala neke koristi.
Također sam vidjela da su mnogi pisali o tome kako ću borbom uspjeti riješiti sve i kako ću, ostanem li na poslijetku sama, uspjeti sve ako se budem borila. Hvala vam na ohrabrivanju i stvarno vam hvala što vjerujete u mene! I ja mislim da ću uspjeti sve sama, jer na žalost, kako stvari stoje, osim svojih roditelja neću imati nikoga.
I oni koji su komentirali da im je žao mene i da im je sve to tužno čitati, želim vam reći da me ne trebate žaliti jer ja sam jako sretna samim time što ću postati majka i što ću imati nešto najvrijednije na svijetu, a to je moj mali sin. Isto tako, sretna sam već samim time što čitate moj blog jer ja ovdje ne tražim toliko savijete koliko tražim nekoga tko će pročitati i s kime ću podijeliti svoje patnje...

Hvala vam na svemu, i ovim divnim komentarima. Mislim da ću stati s pisanjem na nekoliko mjeseci jer imam previše toga u životu što moram riješiti i čemu se moram posvetiti. Tako da ćemo se susresti ponovo negdje za mjesec ili dva.... Do tada svima sve najbolje želim i da vam bude ugodno ljeto.

Pisat ću vam... sretan



Post je objavljen 16.06.2018. u 15:42 sati.