Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Ipak ide nabavka

Zadnjih tjedan dana sam dao malo popraviti neka dva stara kompjutera koja imam kod kuće. I sa kojima sam se pokušao nekako koristiti zadnjih godina. I oba su nekako osposobljena toliko da ih dalje mogu koristiti. Ali ipak na kraju krajeva moram pod hitno da si nabavim jedan novi i bolji kompjuter. Jer sa ovima mi više nema smisla se gnjaviti i mučiti. A za prvu silu sam si nabavio neko tablet računalo, preko jednog operatera i u nekoj opciji u kojoj ću ga otplaćivati kako ću plaćati pretplatu. I tako ću ga pokušati otplatiti u idućih dvije godine. Na žalost nije baš neko savršeno i odlično rješenje, ali je privremeno. I kupnja novog je ovako nekako odgođena, dok ne riješim neke financijske probleme. I kupnja novog kompjutera je definitivna, samo je pitanje kada ću krenuti u realizaciju.

Jedna dobra stvar je možda u tome što ću sada se bar malo morati usavršiti i naučiti raditi sa ovim novim kompjuterom. Jer sa njime sam dobio i novi Windows program. Onaj Windows 10 program. Koji je tako napredan da sam odletio u budućnost, u doba zvjezdanih staza. Što me je iznenadilo ugodno. Jer sada bar imam prilike da se sa njime kod kuće naučim raditi, ukoliko će mi trebati za posao. I opet se je pokazalo da mi treba da si nađem neki tečaj i program u sklopu kojeg ću se moći usavršiti u radu sa novim i naprednijim programima i IT tehnologijom. Pa sam pomalo u nekoj potrazi i za njima i kako da ih financiram. Jer oni koštaju, a i sami znate kakve su nam financije. Pa će to biti teško izvedivo.

I dalje sam stajališta i mišljenja da je educiranje i usavršavanje u znanju iz područja IT tehnologije danas vrlo važno, jer ako danas želiš opstati u poslu, moraš se stalno učiti.

Jučer sam si pokušao speći oni prvu uzgojenu tikvicu na vrtu. Bio je to dobar pokušaj za prvi puta sa ovim receptom. I sve je bilo jestivo i za sada nemam neke ozbiljnije zdravstvene probleme. Još sam živ po tom pitanju. Ali ipak morati ću idućih dana, kako će mi rasti te tikvice učiti se dalje u njihovoj pripremi. I tražiti neke recepte po kojima ću ih pokušati pripremati. Jer s obzirom koliko sam ih posadio i koliko su izrasle te biljke na kojima rastu te tikvice, moguće je da ću imati dobar urod. Pa ću se ih ove godine ih i najesti.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 13.06.2018. u 21:57 sati.