Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomajuda

Marketing

Odgovor @Semperu …

„Sve se svodi na filozofiju čopora. Čopor od deset vukove može pobiti mnogo pojedinačnih medvjeda.“


Uvijek se vodila bitka oko jedne stvari i ta je bitka "duhovna"– kako pobijediti životinjsko. Kad Svjetlo dođe u životinjsko (tijelo), ono padne u zaborav. Prosvjetljenje je ponovno probuditi Svjetlo unutar životinje.

P.S. Znate onu prispodobu iz Novog zavjeta:

''U ono vrijeme: Reče Isus svojim učenicima ovu prispodobu: »Kraljevstvo će nebesko biti kao kad deset djevica uzeše svoje svjetiljke i iziđoše u susret zaručniku. Pet ih bijaše ludih, a pet mudrih. Lude uzeše svjetiljke, ali ne uzeše sa sobom ulja. Mudre pak zajedno sa svjetiljkama uzeše u posudama ulja. Budući da je zaručnik okasnio, sve one zadrijemaše i pozaspaše. O ponoći nasta vika: ’Evo zaručnika! Iziđite mu u susret!’ Tada ustadoše sve one djevice i urediše svoje svjetiljke. Lude tada rekoše mudrima: ’Dajte nam od svoga ulja, gase nam se svjetiljke!’ Mudre im odgovore: ’Nipošto! Ne bi doteklo nama i vama. Pođite radije k prodavačima i kupite!’ Dok one odoše kupiti, dođe zaručnik: koje bijahu pripravne, uđoše s njim na svadbu i zatvore se vrata. Poslije dođu i ostale djevice pa stanu dozivati: ’Gospodine! Gospodine! Otvori nam!’ A on im odgovori: ’Zaista kažem vam, ne poznam vas!’ Bdijte dakle jer ne znate dana ni časa!« Riječ Gospodnja.” (Mt 25, 1-13)''


Zaručnice su Vaši duhovi unutar životinjskog. Morate potpaliti svoje Svjetlo unutar životinjskog prije nego dođe ''zaručnik''. Zaručnik je Vaša duša. Teka tada, mogu se spojiti u Jedno.

Post je objavljen 05.06.2018. u 21:50 sati.