Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Garfild vragolan

Jučer sam uspio da si nabavim neko sjeme od nekih tikvica i na vrtu sam ih uspio posaditi. I pri tome mi je moj prijatelj Garfild pomogao. I ovaj put je morao da izvede neku svoju vragoliju. A ta je da kada sam iskopao rupe u koje bih sam posadio te sjemenke, Garfild se je olakšao u jednu od tih rupa. I kada je to obavio počeo ju je zatrpavati. I time pokazao mi što misli o tom mom sađenju tih tikvica. Kad sam to vidio da radi, skoro sam poludio. Jer nisam za njega iskopao tu rupu, nego za sjemenke. Tako da sam morao izbjeći tu rupu. Jer ne priliči mi da sam posadio u nju te sjemenke. I što sad napisati na tu njegovu vragoliju?

A danas se je Garfild jedno izležavao na onoj gredi gdje sam posadio krumpir. Te ga nisam nikako mogao otjerati sa te grede. Jer sve je doživio kao neku igru. Te sam morao odustati od toga i pustiti ga da sam ode. I nadam se da mi nije uradio neku štetu. Tako da mi nikad nije dosadno na vrtu sa tim mojim mačkom Garfildom.
Danas sam malo fotkao ovo neko samoniklo cvijeće, koje raste u sjeni jorgovana. Nisam ga pokosio, jer mi je jako lijepo. I uživam u njihovoj ljepoti.A i ove batonike ili kako se već zovu ovih dana su mi podarile svoje lijepe cvijetove. Tako da mi ovo moje cvijeće ovih dana je podarilo svu svoju ljepotu. Jer je stvarno predivno. Barem meni. Samo još moram nekako da uredim malo na vrtu oko tih cvijetova i još nekako uljepšam si taj dio vrta.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 09.05.2018. u 21:14 sati.