Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

Marketing

Otkazno pismo i jednosmjerna karta

Ako ste pomislili da se D.vratio varate se. Nije. I neće kako stvari stoje. Ne znam zašto baš uvijek dobijem inspiraciju za pisanje kad je on vani pije. Dakle, kod nas je sada 14:25 kod njega je 22:25. Ja sjedim na terasi, jedem burek, oči pune suza. On sjedi u birtiji, nemam pojma s kim, i pije. Kako znam?! Zvala sam ga prije 10minuta i rekao mi je.

Ne mogu nikome objasniti koliko se jadno osjećam i koliko sam ljuta prvenstveno na sebe što sam si to sve skupa dopustila. Sve što sam željela je imati normalnu skromnu obitelj. Dijete koje je zdravo i odgojit i ga najbolje što mogu(za što još nije kasno) i muža koji će me podržavati, bit uz mene i imati iste planove(što očito nije moguće). I sad se ja pitam, kao i svaka žena, šta sam napravila krivo. Voljela bih reći da sam nešto skrivala jer bi onda ovo sve skupa imalo smisla, ali na žalost, sve se na kraju svede na to da sam samo izabrala dobar put, ali s krivom osobom. Toliko ste se toga načitali o meni i D.i svima se činilo kao priča bez kraja jer je sve divno i ne može završiti. Ja se bojim da će moja priča završiti, prerano, i pretužno. Nisam se s D.čula nekoliko dana i prije dva dana sam toliko bila izvan sebe i samo sam mu napisala:"Aj samo sjedi na avion i dođi." Nakon nekoliko dana šutnje to je bilo jedino što sam uspjela izustiti.

Rekla sam:"Dok mi ne pokažeš otkazno pismo i jednosmjernu kartu, ne želim ti ništa vjerovati." Ne znam zašto, ali on me nikada ne smatra ozbiljno. On misli da ja njega toliko volim da ću bit luda za njim i da dođe za 3 godine. On ne razumije da se tu ne radi o ljubavi. Tu se radi o sreći i ozbiljnosti i odgovornosti koju on ne daje ni u kakvom slučaju.

Pisat ću vam... sretan



Post je objavljen 21.04.2018. u 14:23 sati.