Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Izlet na Dravu

Jučer sam nakon dva mjeseca konačno se odvažio na popravak kočnice na biciklu. I nakon jutrošnje potrage za sajlom za kočnicu uspio je naći povoljno. Te negdje predvečer nakon jedno sat vremena hrvanja oko montaže na bicikl je postaviti. Te sam se danas odvažio da odem na neku probnu vožnju. Koja je dobro prošla, unatoč tome što kočnica dovoljno jako nije stegnuta. Pa ću jedan dan morati da se ponovo hrvam da je malo bolje stegnem. Da me bolje služi.

A odvažio se na vožnju do moje najdraže rijeke Drave, koja teče pored mog grada. I kako dugo nisam bio na Dravi ostao sam malo iznenađen koliko je velika i lijepa. Te koliko je lijepo se šetati njezinim obalama. Nisam bio dugo na toj rijeci i nisam puno obišao, tek toliko da obavim tu probnu vožnju, ipak me je ta vožnja i boravak uz rijeku opustio. I nisam požalio što sam otišao se provoziti dijelom njene obale.Usput sam snimio mobitelom nekoliko fotografija. Prva je sa ovim labudovima, koje su ljudi i prolaznici hranili. Labudi su jedne od meni najljepših ptica. Nadam se da ću ih jednom prilikom moći bolje snimati.Druga je fotka dravskog mosta koji povezuje Varaždin sa Međimurjem. I preko kojeg sam puno puta prošao. Kako preko njega, tako i ispod njega. Na žalost nisam imao sreće da snimim kako teče Drava ispod njega, jer je bila previše mirna. Ali biti će prilika i za to. to.Treća fotka je nove sportske dvorane. I dio obale uz dvoranu i rijeku. Kako se je odvijao neki teniski turnir u njoj, nisam baš bio voljan ju snimati. Pa sam samo ovako je snimio. A i dalje mi se nije htjelo ići, jer sam se žurio kući. Da obavim još neku obavezu.

Znam da fotke nisu baš savršene, jer nisam imao u planu da baš snimam fotoaparatom, već sam na brzinu snimio ih mobitelom. Ali vjerujem da će još biti prilika za snimanje.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 08.04.2018. u 18:57 sati.