Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Žuto bijela maca

Nadam se da se sjećate da sam nedavno pisao da bih želio da udomim jednu macu. I da sam na kraju odustao ili odgodio da je udomim. Danas bih vam je želio malo predstaviti i pokazati na ovoj fotografiji koju će te vidjeti nadam se u ovom postu.

Još uvijek sam u tome da si želim udomiti neku macu, ali na žalost do sada još nisam uspio stvoriti da udomim neki macu. I kako stvari stoje, ne ću se još neko vrijeme odvažiti na taj korak. Jer još uvijek sam dobar dio dana izvan kuće. Jednim dijelom zbog posla, a drugim dijelom zbog nekih privatnih obaveza. Ali se nadam da ću jednog dana moći udomiti neku macu, jer moja ljubav prema macama je i dalje prisutna. I mace su mi jedne od najomiljenijih životinja za kućne ljubimce.

Ova žuto bijela maca nema imena, jednostavno ju zovem Mačak. Ne znam kojeg je spola. Ali uvijek kada dođem k baki s veseljem me dočeka, jer tada zna da će se sa mnom maziti i igrati. Čak sa mnom ide u šetnje vrtom i obilazi ga. I prati me kada na vrtu gledam i promatram neke biljke. I razmišljam što uraditi na vrtu ove godine. Danas me je čak na vrtu dočekala i obišla vrt. I usput se mi motala oko nogu i mazila. Te se igrala onako kako se mačke vole igrati kada su vani.

Predivna je ta maca. I jednostavno je moram voljeti i obožavati. Jer uvijek me veselo dočeka i igra se sa mnom. Ponekad se malo i posvadimo, jer je nestašna i zna pretjerati u svojoj igri i ponašanju. Ali sve u svemu lijepo se slažemo. I nadam se da će mi ove godine praviti društvo na vrtu kada ću nešto raditi na njemu. Jer još uvijek živi kod bake, a vrt je baš iza njezine kuće u kojoj živi. Pa se nadam da ćemo se družiti na vrtu i usput se malo i zabavljati. Što bih jako volio. I za sada će ostati kod bake. I tamo živjeti. Te se nekako tako brinuti o njoj.
Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 28.03.2018. u 19:36 sati.