Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Dani sve duži, krećemo polako sa radovima

Dani su sve duži, mada vrijeme vani i dalje luduje sa svojim hirovima. Proljeće je došlo i počelo. I to me je potaknulo da je počela polako sezona posla u vrtu. I da bih trebao da polako počnem sa nekim radovima u vrtu. Ali ovo vrijeme vani mi još ne daje da krenem u neke prve radove. A tu je i Usrks i početak velikog tjedna. A za vrijeme velikog tjedna nekako ne volim da radim na zemlji iz poštivanja na Isusa, koji je žrtvovao svoj život za oproštenje naših grijeha. Nisam neki veliki vjernik. Ali ipak pokušavam bar malo da držim do vjere. Ipak pokušavam pokazati bar malo neko poštivanje prema Isusu i kroz veliki tjedan ne raditi u vrtu. Tako su me učili u životu, da se kroz veliki tjedan ne radi na zemlji, iz poštivanja prema Isusu. Možda sam u krivu, možda i ne, ali nekako tako sam odgojen.

Na žalost, ove zime dijelom zbog bolesti, dijelom zbog posla, dijelom zbog vremenskih neprilika nisam napravio neke stvari koje sam planirao. Ali išto ću, zdravlje je bilo na prvom mjestu, a zimi se ionako ne može puno toga obaviti. Pa je tako na žalost ispalo. Ali se nadam da ću ovo proljeće uspjeti nekako nadoknaditi. Samo neka bude zdravlja i vremena. Ostalo će već nekako doći. Moram polako se odlučiti što ću ove godine pokušati saditi i uzgajati. A i kako da si nabavim i postavim neku malu kućicu za držanje nekog alata sa kojim bih održavao taj vrt i bavio se nekim uzgojem. Već bi bio i red da si to nekako riješim.

Jedino što preko zime nisam zapustio jest uzgoj palmi, koje sam posadio negdje na jesen. I sve su još žive i preživjele onu užasnu hladnoću. Naravno, držah ih cijelu zimu u stanu. I ovih dana sam primijetio da su se polako počele buditi iz zimskog sna. I dalje rasti. Te se nadam da ću ovo proljeće i ljeto ih uspjeti presaditi u veće lončanice. Da imaju prostora za daljnji razvoj i rast.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 25.03.2018. u 17:08 sati.