Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Divlji mačak

Mislim da na kraju ipak ne ću udomiti tog mačka o kojem sam vam pisao u prošlom postu. Jer je previše divlji. Nisam protiv njega, jer ipak je lijep mačak, ali ima nekako previše divlju narav. Koju ne znam kako da ukrotim. A kako ja nisam kod kuće dobar dio dana, kako zbog poslovnih obaveza, tako i zbog privatnih obaveza. Pa se ne mogu sa njime baviti onako kako bi trebalo. A i vjerojatno bi mi napravio dar mar po stanu kada me nema. Tako da sam za sada odgodio da udomim ovog mačka. Iz prije navedenih razloga. Dok ne riješim pitanje kako imati takvu jednu životinju u kući.

Nisam protiv mačaka, zapravo sam njihov veliki ljubitelj, ako smijem da se tako izrazim. I moram priznati da bih jako volio imati jednu slatku macu u svom domu kao ljubimca. Ali s obzirom da me nema kod kuće dosta, barem tijekom tjedna, ne znam da li je pametno da za sada se odvažim da imam macu za ljubimca. Pa je bolje da sve to odgodim. Ne znam što me toliko privlači k mačkama, ta njihova ljepota i umiljatost ili sasvim nešto deseto. Ali ne mogu da opišem koliko mi se sviđaju.

A i problem je u tome što imam i akvarij sa ribicama, a kako su mace domišljate životinje u ostvarivanju svog nauma, pitanje je kako bi se sa tim akvarijem završilo, jer i držanje malih ribica u akvariju mi se jako sviđa i volim imati akvarij sa njima u stanu. Jer sam u ovih zadnjih godina toliko zavolio taj hobi akvaristika, da se više ne mogu odvojiti od akvarija. A ne mogu imati i akvarij i macu. Tako da ću se za sada zadovoljiti sa akvarijem. I tim ribicama, koje su mi se zavukle pod kožu, i zavolio ih, da ne znam kako bih bez njih.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 24.02.2018. u 21:29 sati.