Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- Kad je sveti Ivan rekao onoj dvojici o Isusu, oni su krenuli za Njim. Pamtili su taj trenutak, jer ne zaboravlja se susret s LJUBAVLJU. Kod njih je to bilo oko deset sati. A kod tebe? (knev 2b kg)
- Oko 4h. :)
- U uskrsnoj noci, bdijenju, kada se tri puta ponavlja, Svjetlo Kristovo-Bogu hvala! Kad bolje promislim, mislim da je i kod mene to bilo oko deset sati.. Kako predivno ...!!!

- Hvala p. Luka na takvom podsjećanju.
- Nema dana da mu zahvalim i popričam s Njim, prvi susret s Gospodinom bio je kad me odabralo u ovom Svijetu da Ga slijedim svim srcem. Hvala mu i slava u sve vijeke vjekova Amen!
- KOD MENE JE BILO KAD JE SPLIT BIO NAPADNUT I KAD SAM U IME TOGA SNAJPEROM U LORI GAĐAO U LJUDE TUĐE UNIFORME (Trišnja)
- Isusu sam poželjela "Laku noć" na valovima R. Mariju, pjesmom L. Balvana. Kada sam Ja prvi puta srela ISUSA, na prvoj Sv. pričesti, kao dijete. Drugi puta 1998.g. u Međugorju i od tada se svakodnevno družimo. Laku, mirnu i Blagoslovljenu noć.
- Hvala na poruci! Došla je u pravi trenutak i više nisam tužna. Pozdrav od srca iz Karlovca od …
- Hvaljen Isus i Marija! Hvala. Isusova ljubav prema nama je takva da ispunjava sve naše želje za potpuni spas naše duše. Isus nam želi ispuniti sve što Ga molimo samo možda na drugi način nego što molimo. Ako za nešto ustrajno molimo Isus nam molitve ispunjava ili daje još bolje od naših zahtjeva. Lijepu noć Vam želim.
- A , i kod mene je bilo pet do deset, bolje ikad nego nikad.
- Bogu hvala. Lijepo je što postojiš.BB …
- dragi p. Luka, baš me poruka našla na koljenima u molitvi srcu Isusovu. Bb
- 4 sata popodne. A jednom u osvit subote u 4 noćnoj straži.
- "MOJA ČAST NIJE NA PRODAJU" ... E tugo moja / Što ne poginuh / Da mi svijeću palite / Kad sam ja tebe Domovino zanijekao / Plakat ćemo noćas ja i ti / Onako muški (Predrag Mišić Peđa, Vukovarski branitelj)

Post je objavljen 14.01.2018. u 08:34 sati.