Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magneto

Marketing

Početak početaka

Početak početaka koji to baš i nije, al šta sad nek mu bude.

U SeloMojeMalo je teatralno uz sirenu i rotacijsko svjetlo prozujala prva pomoć i parkirala se u neposrednoj blizini. Užarili se telefoni u mojoj seoskoj okolici, baba preko puta je morala saznat kojeg je nesretnog susjeda zadesilo zlo i naopako.
Kunem vam se tih desetak minuta igranja seoskih baba privatnih detektiva sve telefonske linije su bile u prekidima, pogasile su se i televizije i svi Wi-fi odašiljači u krugu 15-ak km.
Imati odašiljač jači od njihovog nije dozvoljeno.
Uglavnom susjedi je ponestalo lijeka i dok je razgovarala sa doktoricom da joj pusti lijek za sutra uhvatio ju je nekontrolirani kašalj.
Doktorica valjda nenavikla na takve nedolične ispade svojih pacijenata panično je nazvala prvu pomoć kako joj se guši pacijentica na telefonu.
Pacijentica je dobro, žena se samo zagrcla u kašlju, a i dobro je što su joj donijeli tako ekspresno lijek za sutra već danas, bez puštanja.
Seoska babe su odahnule i brižno pospremile crne suknje u ormare s naftalinom za neku drugu prigodu.
Eto šta je jedan nekontrolirani kašalj u stanju izazvati u bližoj i daljoj okolici.
Dovoljno da se uživim u teatar apsurda i kao nijemi svjedok otpratim kola prve pomoći i na trenutak zaboravim gdje sam stala sa svojim istraživačkim radom.
Ovo zvuči puno puno pametnije od onog što sam zapravo radila. Stvarno sam se bavila istraživačkim radom po stranicama ženskog zdravlja i došla do pametnih zaključaka. Kako stvari stoje vjerovatno sam u predmenopauzi, menopauzi ili trudna.
Ni jedna od opcija mi nije nešto privlačna,al aj ako baš moram birat neka bude ta jedna predmenopauza. Isusaiboga ona je stanju trajat i do deset, pa čak i petnaest godina. 15-jebote P E T N A E S T
Bit će zanimljivo kad objavim svojim hrabrim i svepodnosećim članovima obitelji da sam narednih 15 godina u posebnom stanju pred pripravnosti.
Pih kašljajućo susjedo nadmaši to

Post je objavljen 10.01.2018. u 20:19 sati.