Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
-Za vrijeme jednoga pretresa na putu milicajac je kod njega pronašao knjigu don Gobija i ljutito ga upitao je li to katolička propaganda?
Luka je ponosno odgovorio: to je knjiga koja mi je spasila život. Uzmite je, možda će i vama pomoći da i vi nađete smisao života. Milicajac ga je zgrabio za ruku i odvukao do auta vičući: Koga ti zezaš? Luka je smireno odgovorio... nakon povratka iz Međugorja, prijatelj Luka i ja posvetili smo se Božanskom Srcu Isusovu i Bezgrješnom Srcu Marijinu. Nakon drugog hodočašća Luka je odlučio živjeti po pravilima sv. Ignacija a nakon trećega odlučio je krenuti putem otaca Isusovaca. Postao je divan svećenik i redovnik. :-D Bvb (Petar Petrović)
-Vi ste Petar Petrović? Znam tog Luku koji je imao okršaj s milicajcem u Međugorju. Znam da je danas svećenik - pa ne baš tako dobar. Od kud vam ta priča? Možda ste i sami bilu u autobusu? Od srca p. Luka
-Ma ne, nisam ja sam '74. Godište :-) Čitam divnu knjigu "Tri koraka vjere" koju je napisao Mijo Barada, a kad tamo i neki Luka Rađa :-)

Post je objavljen 22.12.2017. u 10:00 sati.