Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Stigao sam kući

Nakon pet dana boravka u bolnici i nekih 4 sata čekanja da dođe sanitetski prijevoz dođe po tebe i odveze te kući, konačno sam danas došao kući. Nakon pet dana muke po bolničkom životu i operacije konačno da dođem kući i polako počnem sa kućnim liječenjem i njegom. Hvala Bogu i to sam nekako preživio sa dosta brige i nervoze. Ali peživio sam i to. I polako će to ostati samo jedno neugodno sjećanje u prošlosti i oko kojeg se nisam trebao toliko brinuti. Jer uz hvale vrijedno bolničko osoblje na odjelu abdominalne kirurgije u Varaždinskoj bolnici uspješno sam obavio i tu operaciju. Za koju ipak se nisam na kraju trebao toliko brinuti. Kako sam se ja već brinuo, a nisam trebao.

Znam da ovaj tekst bolničko osoblje ne će čitati, ali ipak bih se ovim putem javno želio zahvaliti svim djelatnicima na tom odjelu koji su mi pomogli da obavim ovu operaciju i da mi olakšaju boravak u bolnici. Ne bih želio nikoga posebno izdvajati, jer svi djelatnici su se u mojem slučaju lijepo i profesionalno ponijeli i pomogli mi oko operacije i boravka u bolnici. I vječno ću ima biti zahvalan na tome.

Sam zahvat i operacija je dobro prošla i nije bilo velikih komplikacija. Mada je bila neka mala temperatura nakon svega toga. Ali to je ionako išlo u rok službe. Kamnci su bili sitni i dobio sam ih na uspomenu. Sama operacije je bila u petak 01. Prosinca ujutro i bio sam prvi na redu. I već oko podneva nazad u svojoj bolničkoj sobi. A nakon toga sam ostao preko vikenda se sve dođe u red. I išlo je dobro. Boljelo jeste prvih jedno dva dana. Ali s vremenom je bol prestala uz lijekove i trenutkom vađenja drena. Mada još malo osjećam posljedice operacije, ali s vremenom će i to nestati. Samo sad trebam sve polako raditi i ne naprezati se i držati se žučne dijete i preporuka doktora i ostalih djelatnika.

Ovo popodne ništa ne radim kod kuće, već samo mirujem i uživam u mirovanju kod kuće. Te se odmaram. I usput sređujem dojmove. Jedina zamjerka mi je to čekanje saniteta da me odveze kući, jer im je dugo trebalo da dođu po mene i dovedu me kući, pošto nikoga nisam imao da mi priskoči u pomoć. Ali i ipak i njima hvala na ugodnoj vožnji kući.

I sada samo odmor i polagani oporavak, a sve ostalo neka bude na čekanju. Ima vremena za to. Važno je sada da se oporavim što bolje, jer još uvijek je sve svježe i ne treba brzati. Hvala i vama svima koji ste mi u svojim komentarima pružili riječi podrške i trpjeli moju nervozu i uznemirenost. Jer priznajem da sam bio dosta nervozan, ali ipak su me i vaše riječi podržale da izdržim sve to kroz što sam prolazio u bolnici. A kako je još bilo, pokušati ću pisati u idućim tekstovima.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...
Lijep pozdrav i hvala na posjeti
Crna svjetlost


Post je objavljen 05.12.2017. u 17:37 sati.