Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Tražim inspiraciju

Kada sam u prijašnjem postu pisao da mi je želja da se ponovo naučim kuhati neka jela, a i kuhanju općenito, najviše sam mislio d se naučim kuhati za sebe i svoju obitelj, a i ako mi tko dođe u goste. Nije mi želja nikada bila da postanem kuhar u nekom restoranu. Nikad me nije zanimao taj posao, a ni sada. Naravno, da ću na vrtu si pokušati uzgojiti neko povrće, koje bi si skuhao ili što li već uradio od njega. A i uzgajao to isto povrće i voće za svoju obitelj. Naime, želja mi je da i svojoj sestri i njenoj obitelji isto pokušam uzgojiti nešto od toga. Samo da je zdravlja i posla i vremena.

Polako dovršavam čitanje knjige "Čokolada". Odlična je knjiga, koja pokazuje svu dvoličnost, licemjerje i prezir današnjeg čovjeka. Svu ograničenost današnjeg čovjeka. Koji nije spreman prihvatiti novosti u svom životu, priznati grijehe iz prošlosti i jedva da se odvaži pomiriti sa ljudima oko sebe. A opet spremnog da se mijenja i promijeni i priznaje svoje grijehe i nosi se sa njima kroz život.

Razmišljam cijelo vrijeme čitajući ovu knjigu, kako da napišem jedan svoj komentar za svoju web stranicu. I nikako da mi dođe neka ideja. Možda bih morao malo detaljnije pokušati napisati ovaj prijašnji odlomak. Možda u tom odlomku ima inspiracija kako napisati neki komentar na tu knjigu. Ma koliko god da sam knjiga u zadnjih nekoliko godina pročitao, još uvijek nalazim teško riječi koje bih napisao nekom tekstu. Možda se ne bih trebao toliko zamarati kako da napišem neki komentar ili tekst. Već jednostavno početi pisati, pa možda nešto nastane iz tog pisanja.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 25.11.2017. u 20:01 sati.