Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Ne treba se sramiti

Ne treba se sramiti priznati da si loš u kuhanju. I ja priznajem da sam loš i da mnoga jela ne znam pripremiti. Te da mi je potrebno da se naučim prvo neke osnovne stvari pripremati u kuhanju. A tek onda polako krenuti prema nekoj pripremi složenijih jela. I tome ću se morati nekako idućih dana i tjedna posvetiti, da ispočetka naučim i obnovim znanje u pripremi nekih osnovnih jela. A kada to naučim ono osnovno idem prema složenijem.

Ne treba se sramiti priznati i da griješiš u radu ili da si pogriješio u nečemu. Jer to je samo znak da si svjestan svojih pogrešaka i da ne bježiš od njih. I kada priznaš svoju grešku, treba nastojati da je u budućnosti pokušaš ispraviti. Da se ne ponovi. A isto tako je dobro da drugoga ne osuđuješ zbog njegove pogreške i da ga ismijavaš, jer nikad ne znaš kada se ta ista pogreška može tebi dogoditi. Ili da pogriješiš u nečem drugome. Jer ljudi i narod uzalud ne kaže da ti sve može vratiti i odbiti o glavu. I u tome je istina, od koje ne treba bježati. Već nastojati da kreneš dalje i na iskustvu tih grešaka nešto naučiš, da se ne ponovi. Kako tebi tako i drugome.

Zadnjih nekoliko dana ponovo, po ne znam koji puta pokušavam urediti svoju web stranicu sa blogom. I nastojati na njoj objavljivati neke tekstove i postove. Link koji vodi prema toj stranici nalazi se u gornjem dijelu ovog bloga. A koliko sam do sada uspio oko dizajniranja te stranice procijenite sami. Naravno, uvijek ima prostora da se nešto bolje uradit i napravi. I to se nadam da ću uspjeti u narednim danima i tjednima uraditi.

Nekako me je ponovo uhvatila želja za pisanjem nekih tekstova, kako za ovaj blog, tako i za tu stranicu. Stoga zadnjih dana i tjedna malo istražujem preko Interneta u potrazi za dodatnim inspiracijom i idejama kako bih pokušao unaprijediti to svoje znanje i iskustvo. A koliko ću uspjeti vrijeme će pokazati.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...
Lijep pozdrav i hvala na posjeti
Crna svjetlost


Post je objavljen 24.11.2017. u 19:08 sati.