Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Malo o prehrani

Da, priznajem da nisam dobar kuhar. To priznajem. I koliko god želio promijeniti na bolje tu vrlinu, nikako da pronađem vrijeme za početak usavršavanja te vrline. Dijelom zbog radnog vremena, dijelom zbog nekih privatnih obaveza. Znam, znam, to nije opravdanje. A opet dijelom i jeste. Ali ako nešto silno želiš, onda za to pronađeš vremena. A ostalo nekako dođe s vremenom. Volio bih da obnovim znanje u onom što sam nekad znao kuhati, a i da naučim neka nova jela kuhati. Jer lijepo je kada si nešto skuhaš i uživaš u tom jelu.

Zadnjih mjeseci sam ponovo zavolio da si pripremim one neke pljeskavice od soje sa povrćem, a i ostale pljeskavice od soje. I nikako ih se ne mogu najesti. Ne znam zašto i to ne mogu riječima opisati. Znam da nije dobro pretjerati u konzumiranju nekih jela, a i ne jedem ih stalno. Ali kada imam vremena onda si ih priuštim i uživam u njima. Nisam neki strastveni vegetarijanac, volim pojesti i meso. Ali niti u mesu baš u zadnje vrijeme ne uživam. A i nekako mi se u zadnje vrijeme ne jede baš svo meso. Nekako volim pojesti meso peradi i ribe. Ostalo mi se ponekad gadi. Ne iz razloga što imam problema sa žući. Već općenito mi se u zadnje vrijeme ne jede ostalo meso. Nema nekog određenog razloga.

A ovaj problem sa žuči mi je dobar poticaj da promijenim način prehrane. I da se odvažim na promjenu. Nadam se sad kada se oporavim od te operacije, ću uspjeti krenuti u tu promjenu prehrane, za kojom toliko čeznem.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 23.11.2017. u 20:39 sati.