Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Nikad nisam...

AnaBoni da slažem se sa tobom, tučnjava i podlost nemaju smisla. O borbi bi se dalo razmišljati, raspravljati sve zavisi na kakvu borbu misliš. A od ljubavi i seksa ne treba bježati, jer ove stvari su predivne, da se riječima ne mogu opisati. Ljubav se mora doživjeti, proživjeti i onaj koji ljubav nije doživio i proživio i upoznao ne zna što je propustio i što ona znači. Ljubav se ne da opisati, ona se mora doživjeti i onda tek znaš što ona znači u tvom životu.

Nikad nisam bio ljubitelj nasilja i nikad ga nisam mogao podnijeti nasilje i naučio kako se suprotstaviti tome. Sa mnom se može lijepo pričati o mnogim stvarima. I na pametan način. I nikad nisam volio besmislene razgovore. Nekako se u njima nikad nisam dobro snalazio i nalazio.

Ovih dana kako su dani počeli biti sve kraći, tako se je u meni počela javljati želja da se vratim uživanju čitanja dobrih knjiga. I nema mi ljepšeg se navečer zavuči na kauč i pokriti se i provesti večer uz knjigu. Umjesto da provedem večer pred TV-om, više volim provesti tu večer uz dobru knjigu. Nisam baš u potpunosti odbacio TV, i rado ga pogledam, samo ako je neki dobar film na njemu ili slično. Ove ostale emisije su mi nekako besmislene. Zadnjih godina sam više čovjek od radija, koji voli slušati radio i neke zanimljive emisije slušati na njemu.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 06.11.2017. u 21:04 sati.