Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Tek uskoro krećem u bitku

U ovom trenutku još ne znam kakav zahvat ću imati oko žući. Jer još nisam se našao sa doktorom koji će mi pomoći oko toga. Tek sam prošli tjedan saznao da imam problem sa žučnim kamencom, te se dogovorio za prve termine sa nekim doktorima koji će mi pomoći oko toga. A prije toga moram obaviti neke pretrage i pripreme za taj zahvat. A te pripreme će početi kroz jedno 10 dana, a kad njih obavim onda idem tim nekim doktorima da vidim kako će sve ostalo ići oko toga.

Za sada nisam dobio nikakvu žučnu dijetu, ali pokušavam izbjegavati onu hranu za koju znam da mi smeta. A kada sve to obavim, onda možda dobijem i tu dijetu. Priznajem da sam još uvijek pod dojmom oko te novosti za tu žuč. Ali nastojim biti smiren i kroz rješavanje nekih životnih problema malo skrenuti misli od te briga kako će sve to proći. Samo da ne paničarim i ostanem smiren.

Svaki čovjek koji ima problem sa žučnim kamencom na svoj način osjeća što mu smeta od hrane, a što ne, pa se nastoji nekako tome prilagoditi. Jer nismo svi isti, pa svatko drugačije reagira na hranu.

Naravno, od kada znam da imam žučni kamenac, dosta stvari povezujem sada sa žući i zašto su mi se događale. Mislim na zdrastvene stvari. Te uz ostale životne probleme nastojim nekako da prilagodim svoju prehranu tome i nekako polako tražim kako da tu prehranu prilagodim svemu tome i promijenim neke navike. Ali to se ne će dogoditi preko noći. Tek je prošlo tjedan dana od dijagnoze. A to je prekratko vrijeme da se promijene neke prehrambene navike. Ali nastojim da se ne uzrujavam oko toga i živim korak po korak.

Sjećam se "semper kontra" tvojih postova sa početka godine u kojima si pisao o svojim bolničkim danima. I moram priznati da su mi ostale u lijepom siječanju. Jer su bile nekako originalni i lijepi u mojem sjećanju.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 02.11.2017. u 21:28 sati.