Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Svi sveti 2017

Danas smo proslavili blagdan Svi sveta. Te smo obilazili grobove svojih najmilijih. Tako sam i ja obišao grobove svoje obitelji. O samom značenju blagdana ne bih pisao, jer se ionako u medijima danas previše pisalo i pričalo o današnjem blagdanu. Kao i obično i u mojoj se obitelji obilježava ovaj blagdan. A ove godine smo ga pomalo skromno uredili grob, jer nam se vuću još neki repovi iz bliže i daljnje prošlosti. A i nevolje nas i dalje pogađaju. Ali ne ću se žaliti i ne žalimo se. Već se trudimo nekako nositi sa time i boriti se sa svime time nekako.

Ja i dalje pomalo sve više osjećam neke tegobe sa i u vezi žući i kamenca. Danas malo jeo grašak i nekako sam loš okus imao u ustima. Ne znam je li problem bio u grašku ili mi je žuč tako prigovarala. Ali ipak nadam se da nakon nekog zahvata koji me očekuje uskoro, ne ću imati više toliko problema sa time. A i sa još nekim drugim namirnicama, jer vidim da i kod sira isto imam tih nekih problema. Pa sam ga prestao jesti dok to sve ne obavim. Pa nakon toga vidjeti što mi odgovara, a što ne.

Od kada sam saznao za ovaj problem, malo sam se prisjećao kako su drugi imali iskustva sa time. Kod svog oca se ne sjećam što ga je mučilo, jer je i on imao problema sa žući. A majku je smetao češnjak. A sestru ribe, nakon koje je imala napadaje. Koji su se nekako smirili nakon nekog vremena. U mojoj obitelji je izgleda pokora taj žučni kamenac, jer i bake (i po maminoj i po očevoj strani) imale su problema sa žući. Tako da je to neka nasljedna bolest u našoj obitelji.

Znam, dosadan sam sa ovim pisanjem o žući i kamencu. Ali ne zamjerite, jer sam dosta nervozan oko svega toga. Kako će proći i tako dalje. Ali znam da će to nekako proći i da ću se na kraju šaliti na svoj račun, kako sam mogao tako nervozan biti.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 01.11.2017. u 20:49 sati.