Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Da, tako je to...

Hvala vam na lijepim komentarima u prijašnjem postu. Da, istina je da se u preuskom krugu ljudi krećem. Nekako zadnjih mjesec i više mi je sve pomalo svodi na odlazak na posao, te nabavu što za sebe, što za baku. A i to radno vrijeme je pomalo ludo. A i dani su prekratki, da ni na vrt ne stignem. Osim da pogledam kako mi napreduje cvijeće za ovaj blagdan Svi sveti. A već dugo nisam bio na sastanku foto kluba ovdje u Varaždinu čiji sam član već niz godina. Nekako od kada sam se zaposlio, nekako imam manje vremena da se bavim fotografijom. Pa, nije ni čudo da sam postao nekako depresivan zadnjih dana i tjedna.

A i lijepo je pročitati mi vaše komentare, jer vidim da nisam sam. A i hvala vam na savjetima. Ipak, pisanje bloga donosi i lijepe trenutke, na koje sam potpuno zaboravio. Kao da sam zaboravio od silnih briga na neke lijep trenutke koje pisanje bloga donosi, te čitanje postova na vašim blogovima u kojima se može pročitati lijepi tekstovi. I da nisi sam u nekim životnim problemima. I da postoje mnoga lijepa mjesta na ovom našem lijepom planetu.

Ovih dana sam pomalo u nekom razmišljanju oko kupovine novog kompjutera. Ovaj stari je polako dao svoje i bio bi već red da si nabavim neki novi. Pa pomalo istražujem i proučavam i čitam o novim kompjuterima. I pomalo sam suzio izbor na dva kompjutera koji su mi zanimljivi. A i pronašao firmu u kojoj bih kupio jedan od ovih kompjutera. I samo da nađem vremena da odem do te firme i da sakupim još neke informacije i nadam se da ću uskoro imati novi kompjuter.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 24.10.2017. u 20:05 sati.