Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Izvan kontrole

Baš kad sam htio da počnem pisati ovaj blog, nazvala me sestra i javila mi je da je starija nećakinja danas bila na nekom izletu. I vratila se kući sva umorna. Toliko joj je lijepo bila na nekom izletu da ju je taj izlet toliko izmučio. Ništa loše se nije dogodilo, samo joj je toliko lijepo bilo da je sva izmorena se vratila kući.

Od tih svih silnih briga koje imam u zadnje vrijeme ponekad zaboravim na neke događaje koje se odvijaju u okolini oko mene. Ali drago mi je da me je sestra barem tako podsjetila na taj događaj. I drago mi je da se je nećakinja dobro provela na izletu. A meni žao što sam nekako pomalo izgubio možda neku kontrolu nad svojim životu. I nikako da se vratim na pravi put. Možda to mora biti tako, ali ne mora. Zapravo i ne mora, i morati ću se potruditi da povratim tu neku kontrolu nad svojim životom.

Ali jedna me stvar ipak veseli ovaj tjedan, a one jeste u tome da ipak mi je ovaj tjedan su ove moje špine, margarete i krizanteme će ipak možda procvasti do blagdana Svi sveti. I da ću možda koji cvijet uspjeti odnijeti na grobove svojim najmilijima. Ali ipak ću sačekati još ovih nekoliko dana i vidjeti koliko će biti uspjeha u tom uzgoju.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 20.10.2017. u 21:04 sati.