Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Neusuglašenost

Nekako u zadnje vrijeme sam dosta zapustio ovo pisanje bloga. Priznajem. A i dosta sam zapustio čitanje vaših postova i komentiranja, dobro ne baš svakog posta, ali sam dosta zapustio i vas i svoj blog. Nekako od kada sam počeo raditi novo radno vrijeme prije nekih mjesec i pol, radni dan mi je prekratak. Kako za pisanje postova za ovaj blog, tako i za ostale privatne obaveze i poslove.

A i dolaskom jeseni pomalo mi je ponestalo teme za pisanje ovog bloga. Kroz ljeto sam nalazio (kako ste i sami mogli vidjeti i pročitati) inspiraciju u vrtu. Kojeg zadnjih nekoliko godina pokušavam obnoviti. Ali dolaskom jeseni polako je isparila ta inspiracija za pisanje bloga. A i taj vrt sam zbog što zbog poslovnih, što zbog nekih privatnih obaveza sam dosta zapustio. Jer jednostavno ne stignem sve. Pa sam prisiljeni se boriti da pronađem neko vrijeme za sve to. Ali nikako ne uspijevam u tome. Dan je ponekad prekratki za sve to, a neke osobe i obaveze mi jednostavno ne dopuštaju sve to. A da ne spominjem i umor zbog svega toga. Koji me jednostavno prevari u neke dane.

Bliži se blagdan Svi sveti, i sve više sam pomalo u tom danu. Neki dan sam bio u nekoj firmi da mi postave neki novi križ (privremeno) na grob da bude barem tako obilježeno da u njemu počiva moj pokojni otac. Jer stari križ je već gotovo istrunuo. A jedan dan ću još pokušati otići da nabavim neke sitne kamenčiće da prosipam po grobu. Tako da bar kroz taj blagdan bude grom koliko toliko u redu. A ako bude posla i ostalog, možda na proljeće iduće godine krenem i u konačno uređenje tog groba, kojeg već godinama pokušavam nekako urediti. Ali uvijek su bile te financije problem, koje su me kočile da se upustim u ovu avanturu. Ali o tome kada dođe vrijeme za to. Špine, margarete i krizanteme još nisu u punom cvatu, pa sam i tu zabrinuti. Ali se nadam da će barem nešto procvasti, da stavim nešto na grob roditeljima ili nećaku.aku.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 15.10.2017. u 18:41 sati.